Και κυκλοφορεί με το κομμένο κεφάλι του.

Από EW Staff
03 Μαρτίου, 2022 @ 17:01
kanye Photo: Shutterstock

 Φαίνεται ότι ο Kanye West δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την σχέση της πρώην του Kim Kardashian με τον πρωταγωνιστή του Saturday Night Live, Pete Davidson.

Την Τετάρτη ο 44χρονος ράπερ Kanye West, ο οποίος πρόσφατα άλλαξε το όνομά του σε Ye, κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ για το “Eazy”, το νέο του τραγούδι με τον Game, και περιλαμβάνει μια διαταραγμένη σκηνή με ένα πήλινο ειδώλιο του Davidson.

Με διάρκεια περίπου τεσσάρων λεπτών, το βίντεο είναι γεμάτο με σκοτεινές ασπρόμαυρες εικόνες και κινούμενα σχέδια. Μια σεκάνς απεικονίζει μια φιγούρα που μοιάζει με τον Ye να βάζει μια σακούλα στο κεφάλι μιας φιγούρας που μοιάζει με τον Davidson, να τον απαγάγει και να τον θάβει μέχρι το λαιμό. Στη συνέχεια φυτεύονται και ποτίζονται σπόροι και ξεφυτρώνουν τριαντάφυλλα γύρω από το κεφάλι του ομοιώματος του Davidson. Σε διάφορα πλάνα φαίνεται επίσης να απεικονίζεται ο Ye να ραπάρει κρατώντας ένα κομμένο κεφάλι.

image 2

Εκπρόσωποι του Davidson δεν απάντησαν αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό.

Οι ακροατές έχουν ήδη σημειώσει ότι οι στίχοι του “Eazy” περιλαμβάνουν ένα χτύπημα στον Davidson, με τον Ye να αναφέρεται στο αυτοκινητιστικό του ατύχημα το 2002 και να ραπάρει: “Ο Θεός με έσωσε από το ατύχημα, μόνο και μόνο για να μπορέσω να δείρω τον κώλο του Pete Davidson”.

Ο Ye αναφέρεται επίσης στο διαζύγιό του με την Kardashian. “We havin’ the best divorce ever / If we go to courtwe’ll go to court together”, ραπάρει. Αναφερόμενος στην Kourtney Kardashian, προσθέτει: “Matter of fact, pick up your sis, we’ll go to Kourt’s together”.

Το βίντεο του “Eazy” τελειώνει με μια σειρά από κάρτες τίτλων που γράφουν: “Όλοι έζησαν ευτυχισμένοι / Εκτός από τον Skete ξέρεις ποιον”. (“Skete” είναι ένα υποτιμητικό παρατσούκλι που χρησιμοποιεί πρόσφατα ο Ye για να αναφέρεται στον Davidson).

Ο Davidson βγαίνει με την Kardashian, την πρώην του Ye και μητέρα των τεσσάρων παιδιών τους, από το περασμένο φθινόπωρο, αφού γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν καλεσμένη σε ένα επεισοδίο του SNL.

Ο Ye και η Kardashian παντρεύτηκαν το 2014 και εκείνη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο του 2021. Η Kardashian κηρύχθηκε νομικά ελεύθερη την ίδια μέρα που κυκλοφόρησε το βίντεο “Eazy” και άφησε επίσημα το “West” από το όνομά της.

Δείτε το βίντεο του “Eazy”

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: