Βασισμένη στην ομότιτλη σουηδική σειρά του Ingmar Bergman.

Από EW Staff
18 Αυγούστου, 2021 @ 18:30

Το HBO κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της νέας μίνι σειράς με τίτλο “Scenes from a Marriage”, που βασίζεται στην ομότιτλη σουηδική σειρά του Ingmar Bergman.

Στην υπόθεση της αρχικής σειράς που προβλήθηκε το 1973, παρακολουθούμε την ιστορία ενός ζευγαριού που είναι μαζί είκοσι χρόνια. Ο Γιόχαν και Μαριάννα είναι –φαινομενικά τουλάχιστον- το τέλειο ζευγάρι. Κι όμως μια ματιά, μια παύση, μια μισοτελειωμένη φράση, μια αδιόρατη κίνηση, ίσως μαρτυρούν ένα χάσμα. Τι θα συμβεί όταν αυτό το χάσμα έρθει στο φως; Ένα βράδυ υποδέχονται στο σπίτι τους ένα φιλικό ζευγάρι που βρίσκεται στα πρόθυρα του διαζυγίου…

Πρωταγωνιστές της καινούριας σειράς θα είναι η υποψήφια για Όσκαρ Jessica Chastain (Zero Dark Thirty, The 355, Molly’s Game) και ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα, Oscar Isaac. Αρχικά για τον ρόλο της Chastain, είχε υπογράψει η Michelle Williams, όμως αποχώρησε, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η νέα σειρά, τη δημιουργία της οποίας ανέλαβε ο Hagai Levi, θα επανεξετάσει την αγάπη, το μίσος, της επιθυμία, τη μονογαμία, του γάμου και του διαζυγίου μέσα από τη σχέση ενός ζευγαριού που ζει στην Αμερική του σήμερα.

Ακολουθούν οι ημερομηνίες και οι τίτλοι των επεισοδίων:
12.09.2021 Επεισόδιο 1 “Innocence and Panic”
19.09.2021 Επεισόδιο 2 “Poli”
26.09.2021 Επεισόδιο 3 “The Vale of Tears”
03.10.2021 Επεισόδιο 4 “The Illiterates”
10.10.2021 Επεισόδιο 5 “In the Middle of the Night, in a Dark House, Somewhere in the World”

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: