Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς.

Από EW Staff
03 Φεβρουαρίου, 2022 @ 14:01
Sasmos9

Η Στέλλα πηγαίνει στο ιατρείο του Άγγελου και του ζητάει να μιλήσουν και να του εξηγήσει τι έχει γίνει. Ο Άγγελος της λέει ότι κι εκείνος την είχε ανάγκη και είχε πράγματα να μοιραστεί μαζί της αλλά εκείνη δεν ήταν κοντά του. Η Στέλλα του ζητάει να μην την διώξει αλλά η απάντηση του Άγγελου δεν είναι αυτή που περίμενε. Ο Άγγελος αποκαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας του στην Αργυρώ και την Μαρίνα.

Το νέο αυτό σοκάρει τη Μαρίνα και την κάνει να πιστεύει ότι η σχέση της με τον άντρα της δεν ήταν αυτή που πίστευε μέχρι τώρα. Ενώ ο Αστέρης συνεχίζει να διατηρεί την ίδια άρνηση απέναντι σε όσους μάταια προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη, ο ανακριτής αρχίζει να καλεί μάρτυρες για κατάθεση. Η Θοδώρα αποφασίζει να ξαναρχίσει τη δουλειά. Θα έχει όμως μία συνάντηση που θα εντείνει τις ενοχές της. Εκμυστηρεύεται στον Μανόλη ότι ο μόνος λόγος  που είπε για  τον Πέτρο ήταν για να τον «τραβολογάνε» στην αστυνομία.

Ο Μανόλης της λέει για τον εφιάλτη που έβλεπε όταν παραμιλούσε στον ύπνο του και η Θοδώρα καταρρέει στην αγκαλιά του. Η Καλλιόπη, πιεσμένη από την άρνηση του Αστέρη να μιλήσει, θα πάρει μια πολύ ριψοκίνδυνη απόφαση για να σώσει τον γιο της…

Δείτε το sneak preview εδώ (1): 

Δείτε το sneak preview εδώ (2): 

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: