Ανακοινώθηκε και τo αναλυτικό πρόγραμμα των επεισοδίων.

Από EW Staff
06 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 10:30

Είναι από τις σειρές που περιμέναμε εδώ και καιρό κι επιτέλους η μεγάλη πρεμιέρα έφτασε. Ο “Σασμός“, η νέα υπερπαραγωγή του Alpha ξεκινάει απόψε και αναμένουμε με αγωνία το αποτέλεσμα.

Κορμό της σειράς αποτελεί το επιτυχημένο ομώνυμο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη, «Σασμός», σε σενάριο Β. Χ. Σπηλιόπουλου, σκηνοθεσία Κώστα Κωστόπουλου και παραγωγή J.K. Productions S.A – Καραγιάννης.

Η υπόθεση: 
Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Η μνήμη των νεκρών ζητά εκδίκηση. Οι λέξεις ποτέ δεν είχαν αρκετή δύναμη για να περιγράψουν τόσο ακραία συναισθήματα. Και κάπου εκεί δύο νέοι δοκιμάζοντας την αγάπη, έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους. Θα μπορούσε ο έρωτας να επιφέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «Σασμό»;

Το καστ όπως έχουμε αναφέρει ήδη σε παλαιότερα άρθρα, είναι πολύ δυνατό με σπουδαία ονόματα ηθοποιών, μεταξύ των οποίων οι Μαρία Τζομπανάκη, Δημήτρης Λάλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Τάσος Νούσιας, Μαρία Πρωτόπαππα, Δημήτρης Ήμελλος, Όλγα ΔαμάνηΜαριλίτα Λαμπροπούλου, Μιχάλης Αεράκης, Ευγενία Σαμαρά, Κώστας Νικούλι, Θανάσης Πατριαρχέας κά.

Αναφορικά με το πρόγραμμα, η σειρά κάνει πρεμιέρα απόψε στις 20:00 και ολόκληρη την εβδομάδα που ακολουθεί, τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται καθημερινά, Δευτέρα έως Πέμπτη, την ίδια ώρα στις 20:00.

Από τις 13 Σεπτεμβρίου όμως, η σειρά θα προβάλλεται, στο προγραμματισμένο τηλεοπτικό ραντεβού της, από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: