«Σασμός» είναι η συμφιλίωση. Το «φίλιωμα». To «φτιάξιμο». Το «σιάξιμο». Το άτυπο εθιμοτυπικό τελετουργικό για να μη συνεχιστεί η αιματηρή αναμέτρηση, για το τέλος μιας βεντέτας.

Από EW Staff
31 Ιουλίου, 2021 @ 21:38

Ο «Σασμός», η νέα ερωτική δραματική σειρά του Alpha, έρχεται με τη νέα σεζόν και το Entertainment Weekly, εξασφάλισε κάποιες αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Πρόκειται για μία υπερπαραγωγή, με σπουδαίους δημιουργούς και ηθοποιούς, η οποία παρουσιάζει μια πολυπρόσωπη ιστορία με αναπάντεχα γεγονότα, καλά κρυμμένα μυστικά, αποκαλύψεις και ανατροπές, ποτισμένα με τη δύναμη και τα ήθη της κρητικής παράδοσης.

Η σειρά «Σασμός» βασίζεται στο επιτυχημένο ομότιτλο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη, σε σενάριο Β. Χ. Σπηλιόπουλου και σκηνοθεσία Κώστα Κωστόπουλου.

Στο επίκεντρο του «Σασμού», βρίσκονται δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες, σε χρόνο σημερινό και τόπο την πανέμορφη Κρήτη. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Η μνήμη των νεκρών ζητά εκδίκηση. Οι λέξεις ποτέ δεν είχαν αρκετή δύναμη για να περιγράψουν τόσο ακραία συναισθήματα. Και κάπου εκεί δύο νέοι, «μπουσουλώντας» στον έρωτα, δοκιμάζοντας την αγάπη, έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους. Μπορεί ο έρωτας να επιφέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «Σασμό»;

Σε πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους παρακάτω Έλληνες ηθοποιούς: Δημήτρης Λάλος, Μαρία Τζομπανάκη, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Αεράκης, Αλίνα Κωτσοβούλου, Θανάσης Πατριαρχέας, Ευγενία Σαμαρά, Δημήτρης Ήμελλος και Μαρία Πρωτόπαππα.

Αναμένουμε με αγωνία το αποτέλεσμα της σειράς, που όπως όλα δείχνουν θα μας καθηλώσει.

Aκολουθούν αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

Διαβάστε επίσης: