Από EW Staff
18 Μαρτίου, 2021 @ 13:42

Το Netflix έχει πιάσει για τα καλά το νόημα του “δώστε σειρές μυστηρίου στον λαό” κι έτσι μεταφέρεται στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στη Μαδρίτη για τα γυρίσματα της νέας ιταλικής σειράς του με τίτλο “Santo“.

Επειδή όμως, το δίκτυο θέλει να προσφέρει ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα στους συνδρομητές του, θα κάνει και μια… βόλτα από το Σαλβαδόρ ντα Μπαΐα της Βραζιλίας.

Πάμε στην υπόθεση. Το “Santo” αφηγείται την ιστορία του Σάντο, του πιο περιζήτητου εμπόρου ναρκωτικών στον κόσμο, του οποίου το πρόσωπο δεν έχει δει ποτέ κανείς. Οι δύο αστυνομικοί που τον καταδιώκουν, ο Καρντόνα και ο Μιγιάν, παρόλο που στην αρχή είναι ριζικά ασύμβατοι, θα πρέπει να μπορέσουν να συνεργαστούν και να κατανοήσουν ο ένας τον άλλο, προκειμένου να διαλευκάνουν την υπόθεση και να παραμείνουν ζωντανοί.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Κάρλος Λόπεζ (Η, El príncipe, La embajada) και πρωταγωνιστές οι Ραούλ Αρέβαλο (Antidisturbios, Η Οργή ενός Υπομονετικού Ανθρώπου, Μαύρη Ακτή) και Μπρούνο Γκαλιάσο (O Sétimo Guardião, Sol naciente, Babilônia).

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο κι όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, θα δούμε ένα πολύ καλό θρίλερ με τις ανατροπές που όλοι αγαπάμε.

Διαβάστε επίσης: