Η τηλεοπτική σειρά περιγράφει μια ιστορία που μας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο πάθη, ανατροπές και συνωμοσίες.

Από EW Staff
04 Ιουλίου, 2021 @ 20:19

Aπό τη Δευτέρα 12 Ιουλίου και καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:45, θα προβάλλεται στον ANT1 σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, η σειρά Sangre de mi tierra (Ματωμένη Γη)

Για τις οικογένειες Castaneda και Montiel, η καλλιέργεια των αμπελιών και η παραγωγή κρασιού είναι κάτι παραπάνω από μία δουλειά. Είναι τρόπος ζωής και πάθος!

Ο Crisanto Castañeda ήρθε στη Νάπα πριν από τριάντα χρόνια χωρίς μια δεκάρα στην τσέπη του. Μετά από πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς, έχει κατακτήσει τους στόχους του: μια πιστή σύζυγο, τη Mercedes, τέσσερα παιδιά (Emilio, Aurora , Paloma και Leonardo), υπέροχους αμπελώνες και μια μπουτίκ με εκλεκτά κρασιά…

Από την άλλη, η Natalia Martínez de Montiel γεννήθηκε και μεγάλωσε στους υπέροχους αμπελώνες της Νάπα και παντρεύτηκε τον Paco Montiel, έναν μορφωμένο και καλό άνδρα, ο οποίος υποστήριξε το όνειρο της να γίνει οινοποιός. Έχει μόνο έναν γιο, τον Luis Montiel, ενώ μεγάλωσε και τον μεγαλύτερο γιο του συζύγου της, τον «δύσκολο» Juan José Montiel.

Τα μέλη των οικογενειών Montiel και Castañeda είναι φίλοι και συνεργάζονται στενά, βοηθώντας ο ένας τον άλλο στην παραγωγή κρασιού. Αλλά αυτή η ειρηνική σχέση κλονίζεται όταν ο Emilio ,ο μεγαλύτερος γιος των Castañeda, σκοτώνεται σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα που προκλήθηκε από την απερισκεψία του καλύτερου φίλου του, του Juan José Montiel. Μετά από αυτό το τραγικό γεγονός, ο Crisanto Castañeda ορκίζεται να καταστρέψει τον Juan Jose και τους Montiel. Όμως, θα αντιμετωπίσει ισχυρή αντίσταση και εμπόδια από τη Natalia Montiel. Παρ ‘όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω τους, παρά το μίσος και τη δυσαρέσκεια που τους περιβάλλει, ένας παράφορος έρωτας θα φουντώσει αναμεσά στον Juan Jose Montiel και την όμορφη αλλά και παντρεμένη Aurora Castañeda.

Sangre de mi tierra

Η σκηνοθεσία ανήκει στους Tony Rodríguez, Otto Rodríguez και Ricardo Schwarz. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Ana Belena, Lambda García, Santiago Ramundo, Antonio de la Vega, Carolina Gómez, Miguel de Miguel, Gloria Peralta και Daniel Elbittar.

Διαβάστε επίσης: