Το υπόλοιπο καστ θα αποτελείται από εξίσου σπουδαία ονόματα ηθοποιών!

Από EW Staff
08 Μαρτίου, 2021 @ 13:11

Το Netflix ετοιμάζει μια νέα ταινία με τίτλο “The Grey Man”, η οποία θα βασίζεται στο πρώτο μέρος της σειράς βιβλίων μπεστ σέλερ του Μαρκ Γκρίνι, και δηλώνουμε ήδη ενθουσιασμένοι!

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους ηθοποιούς Ryan Gosling, Chris Evans και Regé-Jean Page, ενώ το υπόλοιπο καστ θα συμπληρώσουν σπουδαία ονόματα ηθοποιών: Billy Bob Thornton, Alfre Woodard, Ana de Armas, Jessica Henwick, Wagner Moura, Dhanush και Julia Butters.

Το “The Gray Man” αποτελεί το πρώτο μυθιστόρημα του Γκρίνι, που εκδόθηκε για πρώτη φορά το 2009 από τον εκδοτικό οίκο Jove Books. Είναι επίσης και το πρώτο μυθιστόρημα στο οποίο εμφανίζεται ο Gray Man, ο πληρωμένος δολοφόνος και πρώην πράκτορας της CIA, Κορτ Γκέντρι. Η ιστορία ακολουθεί τον Γκέντρι (Gosling) καθώς προσπαθεί να ξεφύγει από τον Λόιντ Χάνσεν (Evans), ένα πρώην μέλος της ομάδας του Γκέντρι στη CIA, που τον κυνηγάει σε ολόκληρο τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες για τους υπόλοιπους χαρακτήρες δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, αλλά σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερα. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τη δημιουργία του φιλμ έχουν αναλάβει οι αδερφοί Russo, οπότε αναμένουμε μόνο σπουδαία πράγματα από το ταλαντούχο δίδυμο.

Διαβάστε επίσης: