11 χρόνια μαζί, 5 αρραβωνιασμένοι κι ένα υπέροχο παιδί. Βέρα θα φορέσουν όμως;

Από EW Staff
17 Ιουλίου, 2021 @ 16:53

Τον λόγο που η Rosie Huntington-Whiteley και ο Jason Statham δεν έχουν προχωρήσει ακόμα σε γάμο, αποκαλύπτουν ξένα δημοσιεύματα.

Αν και το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 11 ολόκληρα χρόνια και είναι αρραβωνιασμένοι τα 5 από αυτά, κανείς τους δεν έχει μιλήσει για επικείμενο γάμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Globe, το ζευγάρι δεν έχει σκοπό να προχωρήσει σε γάμο παρά τη μακροχρόνια σχέση τους. “Προφανώς κάποια στιγμή η Rosie θα θέλει να γίνει και επίσημα η σύζυγος του Jason, όμως αφού έχει περάσει τα δύο τρίτα της ζωής της στο πλευρό του, η ιδέα του να φορέσει ένα λευκό μακρύ νυφικό και να έχει τον αέρα ντροπαλής νυφούλας, είναι λίγο αστεία”, ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Κατά τα λεγόμενα της ίδιας πηγής, η σύντροφος του ηθοποιού βλέπει τον αρραβώνα τους ως επισημοποίηση της σχέσης τους. “Το να βάλουν απλώς δύο υπογραφές σε ένα πακέτο από χαρτιά, δεν αλλάζει τίποτα”, εξήγησε. Εξάλλου, το ζευγάρι έχει προχωρήσει την ευτυχία του ένα βήμα πιο μπροστά, αφού απέκτησαν μαζί το πρώτο τους παιδί, τον 4χρονο Jack.

Προς το παρόν τουλάχιστον, ο σχεδιασμός ενός γάμου δεν είναι στα άμεσα πλάνα κανενός από τους δύο. Βέβαια, η Rosie δεν αποκλείει ότι μπορεί ξαφνικά να ξυπνήσει μια μέρα και να πει στον ηθοποιό : “Ας παντρευτούμε σήμερα”, όμως ακόμα δεν έχει αποφασιστεί κάτι τέτοιο.

Διαβάστε επίσης: