Από EW Staff
11 Ιουνίου, 2021 @ 17:30

Το επίσημο trailer της ταινίας κινουμένων σχεδίων “Ron’s Gone Wrong” μόλις κυκλοφόρησε και στο καστ των ηθοποιών, που δανείζουν τη φωνή τους, μας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη.

O ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Zack Galifianakis, δανείζει τη φωνή του στο μικρό ρομπότ της ταινίας.

Πρόκειται για την ιστορία ενός μικρού αγοριού, του Barney (Jack Dylan), ο οποίος θα είναι ο τελευταίος στην πόλη του, που θα αποκτήσει τον διάσημο «ρομποτικό καλύτερο φίλο». Όλα τα παιδιά έχουν το δικό τους ρομπότ, το οποίο αλληλεπιδρά συναισθηματικά μαζί τους, δένεται και γίνεται ο καλύτερος τους φίλος. Όταν ο μπαμπάς του Barney του φέρνει το δικό του ρομπότ, αυτό είναι δυσλειτουργικό, όμως το αγόρι δεν θα παρατήσει τον φίλο του έτσι. Θα κάνει τα πάντα για να γίνει «άνθρωπος».

Σύμφωνα με το EW, στο καστ των ηθοποιών που θα δανείσουν τις φωνές τους στους ήρωες, μαζί με τον Zack Galifianakis, περιλαμβάνονται οι Olivia Colman, Ed Helms, Justice Smith, Rob Delaney και Kylie Cantrall.

Η ταινία “Ron’s Gone Wrong” φυσικά δεν θα μπορούσε να μην κρύβει το δικό της μήνυμα, ειδικά  όταν απευθύνεται σε παιδιά. Όπως αποκαλύπτει μία εκ των σκηνοθετών, η Sarah Smith, η ταινία πραγματεύεται ένα «φωτεινό για τις συνθήκες του κορωνοϊού μήνυμα» και εξηγεί: «Το κακό αγόρι της ταινίας λέει: “Μείνετε σπίτι, κολλημένοι στις οθόνες σας, δεν χρειάζεται να βλέπετε ο ένας τον άλλο. Φυσικά, όπως ισχύει για όλα τα παιδιά, εννοείται ότι θέλουν απεγνωσμένα να βλέπουν το ένα το άλλο. Οπότε, κι εμείς περάσαμε το δικό μας μήνυμα, δείχνοντας όλα τα σημαντικά στοιχεία, που πρέπει να έχουν οι ανθρώπινες σχέσεις και σίγουρα δεν μπορούν να αναπτυχθούν μέσω μιας ψυχρής οθόνης».

Η ταινία “Ron’s Gone Wrong” θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 22 Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης: