Εξήγησε πάντως, πως δεν θα ήθελε για κανέναν λόγο να αναβληθεί η περιοδεία των Rolling Stones απογοητεύοντας τους οπαδούς τους, οπότε βρέθηκε λύση.

Από Δημήτρης Κανελλόπουλος
05 Αυγούστου, 2021 @ 22:02

Συμβαίνουν αυτά σε συγκροτήματα που έχουν δεκαετίες ζωής πίσω τους και τα μέλη τους βρίσκονται σε προχωρημένα -ήντα. Αν και για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, οι Rolling Stones είναι πιο ενεργοί, πιο δραστήριοι, πιο alive, ακόμα και από συγκροτήματα που έχουν το 1/3 των ηλικιών τους.

Έτσι, στην περιοδεία που θα κάνουν οι Rolling Stones αυτό το φθινόπωρο σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ (γράψαμε αναλυτικά προ ημερών στο Entertainment Weekly), δεν θα συμμετέχει ο ντράμερ τους Charlie Watts. Χρειάζεται ξεκούραση λένε οι γιατροί που τον παρακολουθούν, μετά από μία χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα.

Μην ξεχνάμε πως ο αειθαλής Charlie Watts είναι, παρακαλούμε, 80 ετών ακριβώς. Ο ίδιος το διασκέδασε κάπως δηλώνοντας ότι «για πρώτη φορά βρέθηκα εκτός ρυθμού». Και συμπλήρωσε: «Δουλεύω σκληρά για να μπορέσω να είμαι εντελώς καλά, όμως σήμερα πρέπει να αποδεχτώ τις συμβουλές των ειδικών πως αυτό χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμη».

Εξήγησε μάλιστα πως δεν θα ήθελε για κανέναν λόγο να αναβληθεί η περιοδεία των Rolling Stones απογοητεύοντας τους οπαδούς τους γι’ αυτό και ζήτησε από τον Steve Jordan να τον αντικαταστήσει.

Κι έδωσε υπόσχεση, μαζί με τους υπόλοιπους Stones, για το 2022 που θα γιορτάσουν τα 60 τους χρόνια. Απίστευτο αλλά αληθινό: ένα γκρουπ με 6 δεκαετίες ζωής!

Διαβάστε επίσης: