Από EW Staff
16 Ιουλίου, 2021 @ 20:36
NEW YORK, NY - NOVEMBER 23: Ottavia Busia and Anthony Bourdain attend the premiere of "The Big Short" at Ziegfeld Theatre on November 23, 2015 in New York City. (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images)

Η Ottavia Busia, χήρα του διάσημου Αμερικανού σεφ Anthony Bourdain, αντέδρασε σχετικά με τα δημοσιεύματα, που την κατηγορούν ότι έδωσε το “οκ” για να χρησιμοποιηθεί η φωνή του εκλιπόντος στο ντοκιμαντέρ Roadrunner.

Ο σκηνοθέτης Morgan Neville είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στο GQ ότι θα χρησιμοποιούσε τη φωνή του Bourdain κατόπιν συνεννόησής του με τη χήρα του, προκειμένου να σιγουρευτεί ότι οι άνθρωποί του δεν θα είχαν κάποιο πρόβλημα. “Μου είπαν ότι είναι εντάξει και ο Tony δεν θα είχε κάποιο πρόβλημα”, είχε αναφέρει ο σκηνοθέτης.

“Σίγουρα πάντως, εγώ δεν ήμουν αυτή που είπε πως ο Tony δεν θα είχε πρόβλημα”, έγραψε σε πρόσφατο tweet της η χήρα του Bourdain.

Στη συνέχεια μάλιστα, όταν ένας θαυμαστής του σεφ τη ρώτησε γιατί τοποθετείται επί του θέματος, εφόσον δεν θα ήθελε να έχει κάποια σχέση με το ντοκιμαντέρ, εκείνη απάντησε: “Δεν ήθελα, αλλά οι εξελίξεις δεν με αφήνουν να το κάνω”.

Το ντοκιμαντέρ Roadrunner: A Film About Anthony Bourdain περιγράφει τις άγνωστες πτυχές της ζωής του διάσημου Αμερικανού σεφ. Μελετά τη ζωή του από το ξεκίνημά του, όταν ακόμα δεν τον ήξερε κανείς, έως και την αυτοκτονία του το 2018.

Μάλιστα, έχει αποκτήσει τεράστια φήμη σε όλα τα μέσα ενημέρωσης λόγω της τεχνολογίας, που χρησιμοποίησαν οι δημιουργοί, προκειμένου να καταφέρουν να αναπαράγουν τη φωνή του σεφ.

Το ντοκιμαντέρ έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 17 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης: