Από EW Staff
28 Ιανουαρίου, 2023 @ 21:17
IMG 1241

Η Rira Ora επιβεβαίωσε τις φήμες ότι έχει παντρευτεί με τον διάσημο σκηνοθέτη, Taika Waititi.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια επέστρεψε με το νέο single «You Only Love Me» και το μουσικό βίντεο για το τραγούδι επικεντρώνεται σε έναν γάμο που παίρνει εντελώς απρόβλεπτες διαστάσεις.

Και αφού δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Rita Ora ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον σκηνοθέτη τον Απρίλιο του 2022, επιβεβαίωσε ότι οι φήμες είναι αληθινές και σημείωσε ότι ο γάμος τους ήταν κάθε άλλο παρά καταστροφικός.

IMG 1240

Σε εμφάνισή της στη ραδιοφωνική εκπομπή «Heart Breakfast» με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού, δήλωσε: «Ναι (είμαι παντρεμένη). Είμαι επίσημα εκτός παιχνιδιού».

«Επέλεξα να το κρατήσω ιδιωτικό και να το κρατήσω για τον εαυτό μου», τόνισε.

Ωστόσο, με το νέο single της «You Only Love Me» και το μουσικό βίντεο που το συνοδεύει, η Rita Ora εξήγησε ότι παρουσιάζει «αυτό που θα μπορούσε να έχει γίνει» και για τον λόγο αυτό πήρε την απόφαση να μιλήσει για το γάμο τους.

IMG 1243

Η 32χρονη τραγουδίστρια παραδέχτηκε επίσης ότι δεν είναι σίγουρη ότι θα πάρει το επίθετο του συζύγου της, αφού «δούλεψε πολύ σκληρά για το όνομα Ora».

Όσο για τον λόγο που αποφάσισε να επιβεβαιώσει τον γάμο τους τώρα, εξήγησε ότι «ήξερε ότι θα έρχονταν οι ερωτήσεις», λόγω της νέας μουσικής της που είναι «εμπνευσμένη από το σημείο στο οποίο βρίσκεται» στη ζωή της.

«Απλά σκέφτηκα ότι μπορώ να το βάλω στη μουσική μου. Έτσι, είναι η πρώτη φορά που η μουσική μιλάει για όλα. Εξηγεί την ιστορία μου με την αγάπη», σχολίασε.


H Rita Ora ερμηνεύει το συγκλονιστικό κομμάτι Running Up That Hill της Kate Bush.

Διαβάστε επίσης: