Από EW Staff
26 Ιανουαρίου, 2023 @ 02:11
Lady Gaga Haus Labs Eye Dentify Gel Pencil Eyeliner Hashtag Legend H Lady Gaga ποζάρει με το Gel-Pencil ματιών για την καμπάνια καλλυντικών Haus of Gaga!


Η Rihanna και η Lady Gaga θα αναμετρηθούν για το βραβείο του Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού στα Βραβεία Όσκαρ 2023 που θα πραγματοποιηθούν στο Dolby Theatre του Χόλιγουντ στις 12 Μαρτίου.

Η Rihanna είναι για πρώτη φορά υποψήφια στην καριέρα της για Όσκαρ με το τραγούδι «Lift Me Up» από την ταινία Black Panther: Wakanda Forever, με το οποίο έδωσε τέλος στην πολυετή δισκογραφική απουσία της, μετά και την πρόσφατη  πρώτη της υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα.

Η Lady Gaga, η οποία κέρδισε το βραβείο Όσκαρ για το Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι το 2019 με το «Shallow» από την ταινία A Star Is Born είναι υποψήφια φέτος για το ίδιο βραβείο με το «Hold My Hand» από την ταινία Top Gun: Maverick.

Αυτή είναι η τέταρτη υποψηφιότητα στην καριέρα της Lady Gaga για Όσκαρ και η τρίτη υποψηφιότητά της για το Βραβείο του Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού, μετά το «Til It Happens To You» από το ντοκιμαντέρ The Hunting Ground και το Shallow από την ταινία A Star Is Born για την οποία ήταν υποψήφια και για το βραβείο Όσκαρ του Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Διαβάστε επίσης: