Από EW Staff
18 Φεβρουαρίου, 2023 @ 08:15

Η Rihanna ονόμασε τελικά τον γιο της Fine! Φυσικά τα σόσιαλ μίντια πήραν φωτιά κοροιδεύοντας την διάσημη σταρ για το όνομα που έδωσε στο μπέμπη της καθώς μοιράζονταν φωτογραφίες από τα γυρίσματα της βρετανικής Vogue στο Instagram αυτή την εβδομάδα.

Κάποιοι βρήκαν ότι το όνομα αυτό ταιριάζει περισσότερο σε έναν «μεγάλο άνδρα» αντί για ένα παιδί εννέα μηνών, με μια φαν να ρωτά: «Ποιος αποκαλεί ένα μωρό “πρόστιμο”;»

RIH MARCH23 SH22056 BVO 02G IV RGB no bleed 1

Στο συγκεκριμένο σχόλιο η τραγουδίστρια του Umbrella, σύμφωνα με το Us Weekly, απάντησε: «Η μητέρα του!” Η Rihanna πρόσφατα αναφέρθηκε στον Rocky της ως τον «καλύτερο φίλο» που είχε και περιέγραψε τη μητρότητα ως «τα πάντα», καθώς παραδέχτηκε ότι δεν θυμάται πώς ήταν η ζωή της πριν αποκτήσει τον γιο της τον Μάιο του 2022.

«Είναι τα πάντα, πραγματικά δεν θυμάσαι τη ζωή πριν, αυτό είναι το πιο τρελό πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ», είπε στο περιοδικό Vogue.

Η Rihanna είπε ότι οι πρώτοι μήνες της ως μητέρα ήταν ένα roller-coaster και περιέγραψε τον τοκετό ως απίστευτη εμπειρία λέγοντας ότι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι μπήκε έγκυος στο νοσοκομείο και έφυγε με ένα μωρό.

Η Rihanna παραδέχτηκε ότι η απόκτηση ενός παιδιού την έκανε επίσης να επαναξιολογήσει την ζωή της καθώς περιέγραψε την ανατροφή του γιου της ως μια από τις πιο «τρομακτικές» ευθύνες που είχε ποτέ στη ζωή της.

Είπε: «Η ανατροφή ενός μικρού μαύρου άνδρα είναι μια από τις πιο τρομακτικές ευθύνες στη ζωή […] «Αναρωτιέσαι: «Τι αφήνω τα παιδιά μου; Αυτός είναι ο πλανήτης στον οποίο θα ζήσουν;».

Παρά τις προκλήσεις της μητρότητας, η Rihanna επέμεινε ότι το μόνο που έφερε είναι αυτή και ο σύντροφός της Rocky πιο κοντά, καθώς είπε ότι είναι «οι καλύτεροι φίλοι με ένα μωρό».

«Όλα αλλάζουν όταν κάνεις μωρό, αλλά δεν θα έλεγα ότι έκανε τίποτα άλλο παρά μας έφερε πιο κοντά», πρόσθεσε.

vogue baby feb RIH MARCH23 SH22056 BVO 05i IV RGB 1

Κατά την προώθηση του εξωφύλλου του κορυφαίου περιοδικού μόδας, η Rihanna αποκάλυψε ότι δεν είχε ιδέα ότι ήταν ήδη έγκυος στο δεύτερο παιδί τους κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης.

«Πόσο τρέλα ήταν και τα δύο μωρά μου σε αυτές τις φωτογραφίες και η μαμά δεν είχε ιδέα», μοιράστηκε η ίδια επίσης στο Instagram την περασμένη Τετάρτη.

Η Rihanna αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της την περασμένη Κυριακή κατά τη διάρκεια του επικού σόου της στο ημίχρονο του Super Bowl, το οποίο ήταν το δεύτερο ημίχρονο με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία μετά την εμφάνιση της Katy Perry το 2015.

Διαβάστε επίσης: