Από EW Staff
07 Ιουλίου, 2022 @ 18:52
08 rihanna vogue june 2018 cover

Η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος στις ΗΠΑ δεν μεγάλωσε στο Upper East Side του Manhattan ή στο Beverly Hills όπου μένει σήμερα. Αντίθετα, η Rihanna μεγάλωσε στα Barbados και απέκτησε την τεράστια περιουσία της μέσα από τη μουσική της αλλά και τις έξυπνες επιχειρηματικές δραστηριότητές της στην ένδυση και την ομορφιά.

08 rihanna vogue june 2018 cover

Η Rihanna πόζαρε στο τεύχος Ιουνίου της βίβλου της μόδας, του περιοδικού Vogue!

Η μόλις 34 ετών τραγουδίστρια και CEO της Fenty Beauty συμπεριλήφθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά στην ετήσια λίστα του Forbes με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Rihanna κατέλαβε την 21η θέση συνολικά και είναι η μόνη δισεκατομμυριούχος της χρυσής λίστας που είναι στην ηλικία κάτω των 40 ετών.

Σήμερα το μεγαλύτερο μέρος της κολοσσιαίας περιουσίας της προέρχεται από τις τρεις εταιρείες λιανικού εμπορίου που έχει ιδρύσει: Fenty Beauty, Fenty Skin και Savage X Fenty.

0849 VI 2106 COVER 2 scaled 1
Ένα ακόμα ευφάνταστο, εκκεντρικό εξώφυλλο για την πλέον θρυλική έκδοση της Vogue Italia

Τον Μάρτιο, το Bloomberg ανακοίνωσε ότι η εταιρεία εσωρούχων Savage X Fenty συνεργάζεται με συμβούλους για την εισαγωγή της στο χρηματιστήριο, κάτι που θα μπορούσε δυνητικά να φτάσει την αξία της εταιρείας στα 3 δισεκατομμύρια δολάρια. Η Rihanna κατέχει το 30% της Savage X Fenty και φυσικά στον τομέα των αισθησιακών εσωρούχων κατάφερε να εκτοπίσει για να μην πούμε συνθλίψει την εταιρία Victorias Secret. Φυσικά και μας έχει λείψει η μουσική της αλλά όταν μιλάνε τα δισεκατομμύρια δολάρια μάλλον…η μουσική καριέρα μπορεί να περιμένει…

Διαβάστε επίσης: