Πλέον, ζώντας την απόλυτη ευτυχία με τον σύντροφο του υποστηρίζει πως «είσαι ελεύθερος μόνο όταν έρθει η αλήθεια στην επιφάνεια».

Από EW Staff
01 Ιουνίου, 2021 @ 01:29

Σε μία αναλυτική συνέντευξη στο περιοδικό People προχώρησε ο Ρίκι Μάρτιν με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ «Play» και τον μήνα Ιούνιο, καθώς είναι αφιερωμένος στο Pride.

Ο τραγουδιστής δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του, ενώ παραδέχτηκε μάλιστα πως δεν ένιωθε ποτέ ελεύθερος, παρά μόνο όταν παραδέχτηκε δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλος. Μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε μέχρι να κατανοήσει τι πραγματικά θέλει και εξήγησε πώς παρά το γεγονός ότι πλέον του αρέσουν οι άντρες, κάποτε είχε νιώσει δυνατά συναισθήματα για τις γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του.

Ο Ρίκι Μάρτιν εδώ και μερικά χρόνια ζει με τα τέσσερα παιδιά του και τον σύντροφό του, Χουάν Γιόζεφ, ενώ οι δυο τους δεν διστάζουν να μοιραζονται φωτογραφίες από την καθημερινή τους ζωή στα social media, αποδεικνύοντας πόσο ευτυχισμένοι είναι μαζί. Ο τραγουδιστής ανέφερε στη συνέντευξή του πως το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να έχει πια «μυστικά», τον βοηθάει να αισθάνεται πιο άνετα με τον εαυτό του.

Εξήγησε πως στο παρελθόν είχε βρεθεί πολλές φορές σε δύσκολη θέση αποκρύπτοντας τις προτιμήσεις του και αυτό τον έκανε να αισθάνεται σαν να «κάνει κάτι κακό». Ο Τύπος βέβαια δεν έδειξε να πτωείται από την άρνηση του σταρ, αφού οι δημοσιογράφοι σε κάθε του σχεδόν συνέντευξη δεν δίσταζαν να αναφερθούν στην σεξουαλικότητά του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Μπάρμπαρα Γουόλτερς, η οποία έχοντας τον Ρίκι Μάρτιν ως καλεσμένο στην εκπομπή της τον ρώτησε ανοιχτά: «Είσαι γκέι;» και επέμεινε, όταν εκείνος της απάντησε ότι «αυτά είναι φήμες».

Όπως εξήγησε, δεν ξέρεις πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή για κάποιον να παραδεχτεί κάτι τέτοιο και δεν μπορείς να του επιβάλλεις να το αποκαλύψει αν δεν νιώθει έτοιμος ο ίδιος. Έδωσε μάλιστα ένα πολύ καλό παράδειγμα, λέγοντας πως: «Αν έχεις ένα αυγό και το ανοίξεις, μόνο θάνατος θα βγει έξω. Αν όμως το αυγό ανοίξει μόνο του από μέσα, θα βγει ζωή».

Πριν συνειδητοποιήσει ότι του αρέσουν οι άνδρες, ο Ρίκι Μάρτιν είχε δίπλα του μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες της showbiz, με την τελευταία από αυτές να είναι η Ρεμπέκα Ντε Άλμπα. Όταν ρωτήθηκε αν πραγματικά αγάπησε αυτές τις γυναίκες ή αν ήταν απλώς «μία βιτρίνα για να κρύψει την ταυτότητά του» εκείνος απάντησε: «Η σεξουαλικότητα είναι περίεργο πράγμα. Δεν είναι μαύρο και άσπρο, είναι γεμάτη χρώματα. Ήμουν πραγματικά ερωτευμένος με όσες γυναίκες έβγαινα. Ήταν κάτι όμορφο και μου έμοιαζε σωστό. Άλλωστε δεν μπορείς να προσποιηθείς την χημεία, είχα όντως χημεία μαζί τους, δεν παραπλάνησα, ούτε εκμεταλλεύτηκα κάποια από αυτές».

Ο τραγουδιστής κλείνοντας την συνέντευξή του εξήγησε πως αν υπήρχε εκείνη την εποχή μία ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, την οποία θα μπορούσε να συμβουλευτεί σίγουρα θα το είχε κάνει, προκειμένου να νιώσει αυτή την «ελευθερία» νωρίτερα. Άργησε πολύ να καταλάβει αν πραγματικά του άρεσαν οι άνδρες ή είναι απλά μία νεανική τάση για πειραματισμό.

Πλέον, ζώντας την απόλυτη ευτυχία με τον σύντροφο του και χωρίς να χρειάζεται να κρύβονται από κανέναν, υποστηρίζει πως «είσαι ελεύθερος μόνο όταν έρθει η αλήθεια στην επιφάνεια» και σίγουρα «δεν χρειάζεται να είναι κανείς γκέι για να καταλάβει πως η αγάπη είναι περίπλοκη». 

Διαβάστε επίσης: