Από EW Staff
11 Ιουνίου, 2021 @ 12:43

H μοναχοκόρη του Ricky Martin φαίνεται να μην εκτιμάει ιδιαίτερα το ταλέντο του πατέρα της, σύμφωνα με πρόσφατη αποκάλυψη που έκανε ο τραγουδιστής στο show της Ellen DeGeneres. Όπως είπε και ο ίδιος, «κάθε φορά που θέλει να τραγουδήσει, η 2χρονη Lucia τον παρακαλάει να σταματήσει».

O Ricky Martin ζει με τον σύζυγό του Jwan Yosef και τα τέσσερα παιδιά τους, τον 12χρονο Valentino, τον 12χρονο -επίσης- Matteo, τον ενός έτους Ren και την πιο «δύσκολη» από όλους, τη 2χρονη Lucia. Mε αφορμή την συζήτηση  για την οικογένεια του, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα παιδιά του, εστιάζοντας στην μοναχοκόρη του, αφού όπως λέει «εκείνη κάνει κουμάντο στο σπίτι».

«Δεν με αφήνει να τραγουδάω. Σχεδόν ποτέ. Προχθές μπήκαμε στο αμάξι και έβαλα το αγαπημένο της παιδικό συγκρότημα, τους CoComelon. Μόλις ξεκίνησα να τραγουδάω και εγώ με την κόρη μου, με κοίταξε στα μάτια και είπε: Όχι, όχι, μπαμπά, σταμάτα, σε παρακαλώ σταμάτα. Και της λέω: Άσε με να τραγουδήσω, θέλω να τραγουδήσω. Και ξεκίνησε πάλι να μου λέει όχι, σχεδόν τρομαγμένη. Ξέρεις, είναι μεγάλο πρόβλημα», είπε ο τραγουδιστής γελώντας.

Δύο είναι τα ενδεχόμενα, λοιπόν. Είτε στη μικρή Lucia δεν αρέσει η φωνή του Ricky, είτε πολύ απλά δεν της αρέσει να την «καλύπτουν». Και το δεύτερο σενάριο δεν είναι καθόλου απίθανο, αν σκεφτεί κανείς τα όσα πρόσθεσε ο 49χρονος τραγουδιστής για τον χαρακτήρα της. «Είναι το μοναδικό κοριτσάκι μου. Έχει δύο μπαμπάδες και τρεις αδερφούς. Και παρόλο που είναι δύο χρονών, βρίσκει τρόπους να το εκμεταλλεύεται. Δεν το κάνει ακόμα σε μεγάλο βαθμό, αλλά ξέρω ήδη τι με περιμένει στο μέλλον», καταλήγει, τονίζοντας πόσο περήφανος νιώθει για όλα του τα παιδιά.

Τα «αγόρια της παρέας» είναι μάλλον το αντίθετο από την μικρή. Εκτός από το ότι εκτιμούν απεριόριστα το ταλέντο του μπαμπά τους και είναι μεγάλοι θαυμαστές, του ζητάνε μάλιστα να τον συνοδεύσουν στις περιοδείες. «Οι μεγάλοι μου λένε συνέχεια: “Έλα, μπαμπά, ας βγούμε πάλι στον δρόμο, πρέπει να κάνουμε ένα τουρ”. Πραγματικά ανυπομονούν. Τους αρέσουν οι περιοδείες. Φαντάσου πως ξεκίνησαν να έρχονται μαζί μου, όταν ήταν μόλις τεσσάρων. Θα το κάνουμε ξανά, ανυπομονώ όσο και εκείνοι», αναφέρει ο Ricky Martin για τους μεγάλους του γιους. 

Μένει λοιπόν, να δούμε αν θα ακολουθήσει και η μικρή Lucia τον μπαμπά της. 

Διαβάστε επίσης: