Έκανε χθες πρεμιέρα στις ΗΠΑ.

Από EW Staff
14 Δεκεμβρίου, 2021 @ 13:36
spider man

Eπειδή ο Spider-Man: No Way Home είναι γεμάτος πολλές συναρπαστικές εκπλήξεις, θα ήταν τρομερά άδικο να κάνουμε αποκαλύψεις, οπότε κρατάμε πίσω όλα τα spoilers και θα φροντίσουμε στην παρακάτω περιεκτική κριτική να μην αποκαλύψουμε τα φανταστικά που συμβαίνουν στην ταινία.

Αυτή η ταινία είναι το αποκορύφωμα της σειράς, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τον έφηβο Spidey που υποδύεται ο Tom Holland, ο οποίος δίνει αέρα ανανέωσης και πραγματικό στιλ στον ρόλο που έπαιξαν προηγουμένως οι Tobey Maguire και Andrew Garfield.

Για πρώτη φορά, η αληθινή ταυτότητα του Peter Parker ως Spider-Man αποκαλύπτεται όταν ο Mysterio δίνει το όνομά του στη δημοσιότητα. Γίνεται παγκόσμια αίσθηση στο διαδίκτυο και απειλεί να καταστρέψει τα κολεγιακά όνειρα του Peter, της κοπέλας του MJ (Zendaya) και του φίλου Ned (Jacob Batalon). Τι θα γινόταν όμως αν μπορούσε να τα αντιστρέψει όλα με ένα μοναδικά σχεδιασμένο ξόρκι από τον Δρ Στίβεν Στρέιντζ (Benedict Cumberbatch);

Αυτή η ταινία κάνει αυτό που κάνουν πάντα οι καλύτερες ταινίες: Σε ενθουσιάζουν και σε συγκινούν και σε κάνουν να θέλεις να σηκωθείς να χειροκροτήσεις. Υπό το πρίσμα της πανδημίας, αυτή η ταινία είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο όχι μόνο στους θεατές του κινηματογράφου, αλλά και στην βιομηχανία του κινηματογράφου γιατί τελικά ο Spidey πάντα σώζει τη μέρα.

Διαβάστε επίσης: