Θα βρεθεί δίπλα στον βραβευμένο με Όσκαρ Benicio Del Toro.

Από EW Staff
30 Αυγούστου, 2021 @ 10:00

Το Netflix εξασφάλισε και επίσημα πλέον, τα δικαιώματα της ταινίας Reptile από την Black Label Media. 

Πρωταγωνιστής θα είναι ο υποψήφιος για Όσκαρ Justin Timberlake (Palmer, The Social Network), που θα βρεθεί δίπλα στον βραβευμένο με Όσκαρ Benicio Del Toro (Sicario, Traffic), το όνομα του οποίου έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό.

Η πλοκή ακολουθεί τη στυγερή δολοφονία ενός νεαρού μεσίτη. Ένας γνωστός ντετέκτιβ (Benicio Del Toro) προσπαθεί να φέρει στην επιφάνεια την αλήθεια πίσω από τον φόνο, όμως αποδεικνύεται πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Όσο ερευνά την υπόθεση όμως, πέφτει πάνω σε παραισθήσεις, που είχε σχετικά με τη δική του ζωή. 

Το σενάριο της ταινίας έχουν αναλάβει ο Grant Singer και ο Benjamin Brewer, ενώ την παραγωγή οι Molly Smith, Trent Luckinbill και  Thad Luckinbill, που εκπροσωπούν την Black Label Media και ο Benicio Del Toro. 

Ο Justin Timberlake αν και είναι ένας από τους γνωστότερους νέους τραγουδιστές παγκοσμίως, έχει αποδείξει πολλές φορές τις υποκριτικές του ικανότητες. Έχει εμφανιστεί σε επιτυχημένες παραγωγές, όπως τα Palmer, Inside Llewyn Davis, In Time και τη διάσημη κωμωδία Friends with Benefits με την Mila Kunis.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: