Από George Satsidis
05 Μαΐου, 2023 @ 12:33
RENFIELD Online Teaser Poster

Tο κακό δεν εκτείνεται στην αιωνιότητα χωρίς λίγη βοήθεια. Σε αυτή τη σύγχρονη εκδοχή του πιστού υπηρέτη του Δράκουλα, ο υποψήφιος για Emmy, Νίκολας Χουλτ (Mad Max: Ο δρόμος της οργής, The Great) πρωταγωνιστεί ως Ρένφιλντ δίπλα στον βραβευμένο με Όσκαρ Νίκολας Κέιτζ.

Ο Ρένφιλντ (Νίκολας Χουλτ) δεν είναι άλλος από το ταλαίπωρο δεξί χέρι του μεγαλύτερου νάρκισσου της ιστορίας, του Δράκουλα (Νίκολας Κέιτζ). Ο άτυχος βοηθός υποχρεούται να προμηθεύει τον αφέντη του με θηράματα και να εκτελεί όλα του τα προστάγματα, όσο ανήθικα κι αν είναι. Τώρα πια, μετά από αιώνες υπηρεσίας, ο Ρένφιλντ είναι έτοιμος να ζήσει μία ζωή μακριά από τη σκιά του Πρίγκιπα του Σκότους. Αρκεί να βρει πώς να βάλει ένα τέλος σε αυτή τη σχέση αλληλεξάρτησης!

RENFIELD Online Teaser Poster 1

Την σύγχρονη κωμωδία τρόμου σκηνοθετεί ο βραβευμένος με Emmy Κρις ΜακΚέι (Ο πόλεμος του αύριο, Η ταινία LEGO Batman), το σενάριο -που βασίζεται σε ιστορία του Ρόμπερτ Κέρκμαν (δημιουργός των Οι ζωντανοί νεκροί και Ανίκητος)-υπογράφει ο Ράιαν Ρίντλεϊ (Ghosted, Rick & Morty). Στην ταινία πρωταγωνιστεί επίσης η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Awkwafina (The Farewell, Shang-Chi και ο θρύλος των δέκα δαχτυλιδιών), ο βραβευμένος με Emmy Μπεν Σουάρτζ (Sonic: Η ταινία, The Afterparty), ο Άντριαν Μαρτίνεζ (Η κρυφή ζωή του Γουόλτερ Μίτι, Focus), ο Μπράντον Σκοτ Τζόουνς (Ghosts, The Other Two) και η βραβευμένη με Emmy και υποψήφια για Όσκαρ Σορέ Αγκντάσλου (House of Saddam, Σπίτι από άμμο και ομίχλη). 

Διαβάστε επίσης: