Ο χαρακτήρας του είναι βασισμένος στο κλασικό μυθιστόρημα τρόμου του Bram Stoker "Dracula".

Από EW Staff
05 Αυγούστου, 2021 @ 12:00

Μετά τη συμμετοχή του στο Mad Max: Fury Road, ο Nicholas Hoult ετοιμάζεται για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά ταινιών της Universal Pictures “Renfield”. Ο χαρακτήρας του είναι βασισμένος στο κλασικό μυθιστόρημα τρόμου του Bram Stoker “Dracula”.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Chris McKay. Δεν είναι η πρώτη φορά για τον Nicholas Hoult, που συμμετέχει σε θρίλερ, καθώς το 2013 πρωταγωνίστησε στην ταινία με ζόμπι, Warm Bodies.

Στο βιογραφικό του συμπεριλαμβάνονται επίσης οι ταινίες X-Men, Jack the Giant Slayer, Young Ones, Mad Max: Fury Road, The Favourite, True History of the Kelly Gang και η πιο πρόσφατη, Those Who Wish Me Dead. Επίσης, θα τον δούμε σύντομα στη δεύτερη σεζόν της σειράς The Great και στη μαύρη κωμωδία The Menu.

Στο κλασικό μυθιστόρημα του 1897 ο Renfield ήταν ένας κρατούμενος, ο οποίος υπέφερε από παραισθήσεις και νόμιζε πως υπηρετούσε τον Dracula. Ο ρόλος είχε εμφανιστεί ξανά το 1931 στην ταινία Dracula του Dwight Frye και έπειτα, ακολούθησε η ταινία Dracula του Francis Ford Coppola το 1992.

Η σκηνοθεσία του Chris McKay θυμίζει σε μεγάλο βαθμό την ιστορία του The Walking Dead του Robert Kirkman. Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Ryan Ridley, του διάσημου Rick and Morty. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Kirkman, David Alpert, Bryan Furst και Sean Furst.

Η ταινία Renfield εντάσσεται στη λίστα των επερχόμενων πρότζεκτ, που αφορούν τρομακτικά τέρατα. Ανάμεσά τους τα Invisible Woman, Monster Mash, Dracula, Wolfman, The Bride of Frankenstein και Van Helsing.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: