Σε κάθε περίπτωση, το κοινό θα τον απολαύσει και πάλι...

Από EW Staff
03 Αυγούστου, 2021 @ 15:00

Μπορεί ο Rege-Jean Page να μην παίξει στην επόμενη ταινία του James Bond, όπως είχε κυκλοφορήσει πριν μερικές εβδομάδες σε διάφορα ξένα μέσα ενημέρωσης, όμως ετοιμάζει τη δική του περιπέτεια δράσης. 

Ο Page θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία της Paramount, The Saint. Πρόκειται για μία επανεκτέλεση της σειράς του 1960, όπου ο Roger Moore υποδυόταν τον Simon Templar, τον ήρωα, που θα ενσαρκώσει τώρα ο Rege-Jean Page. Πρόκειται για μία παγκοσμίου φήμης φιγούρα, έναν σύγχρονο Ρομπέν των Δασών, που κλέβει από τους πλούσιους για να τα χαρίσει στους φτωχούς. Έναν “εχθρό” του καπιταλιστικού συστήματος και των πολιτικών. 

Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Lorenzo Di Bonaventura και Brad Krevoy, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Kwame Kwei-Armah. 

Όταν ανακοινώθηκε η συμμετοχή του στην ταινία, ο Page μοιράστηκε στο Twitter ένα GIF του Moore στη διάσημη βρετανική σειρά. 

Για τις φήμες, που τον ήθελαν στο παρελθόν να είναι ο επόμενος James Bond, ο ηθοποιός είχε ξεκαθαρίσει κατά την εμφάνισή του στο The Tonight Show: “Νομίζω ότι το διαδίκτυο πιστεύει τα δικά του πράγματα. Αυτό είναι βέβαια, το πιο ευχάριστο από όσα έχω ακούσει. Οπότε ας το απολαύσω, όσο μπορώ”.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: