Έχουμε και την ημερομηνία!

Από EW Staff
03 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 16:19

Το Netflix παρουσιάζει τη νέα και πολυαναμενόμενη ταινία δράσης του “Red Notice“, μέσα από το πρώτο teaser trailer. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι superstars των blockbuster Dwayne Johnson, Ryan Reynolds και Gal Gadot, ενώ θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα από τις 12 Νοεμβρίου.

Στην ταινία ο Johnson υποδύεται έναν υψηλόβαθμο αναλυτή του FBI που έχει ως αποστολή του να εντοπίσει και να συλλάβει δύο από τους πιο καταζητούμενους εγκληματίες του κόσμου, δηλαδή τους Gal Gadot και Ryan Reynolds. Το teaser περιλαμβάνει μερικές συναρπαστικές σκηνές δράσης, όπως για παράδειγμα τον Johnson και τον Reynolds να τα βάζουν με έναν ταύρο και την Gadot να τους ξεγελάει με τα κόλπα της.

Το «Red Notice» είναι ένα φιλμ που κινείται στα ανάμεσα στα είδη της κωμωδίας δράσης και του heist thriller. Ο Rawson Marshall Thurber έχει αναλάβει το σενάριο και τη σκηνοθεσία, ενώ μαζί με τον Johnson που – έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν – εκτελούν χρέη και στην παραγωγή της ταινίας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο τίτλος «Red Notice» αναφέρεται στον πιο υψηλό βαθμό της λίστας της Interpol, σχετικά με τους πιο επικίνδυνους και καταζητούμενους εγκληματίες.

Δείτε το  teaser:

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: