Έφτασε η ώρα να μιλήσει η οικογένειά της.

Από EW Staff
23 Ιουλίου, 2021 @ 17:58

Πέντε μήνες μετά το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Britney Spears, μία ακόμα βιογραφία με πολλές κρυφές λεπτομέρειες, έρχεται να ταράξει τα νερά.

Το “Reclaiming Amy” δίνει μία εκτενή περιγραφή της ζωής της διάσημης τραγουδίστριας, Amy Winehouse, πίσω από τις “τέλειες” φωτογραφίες των παπαράτσι.

Η 27χρονη, που έφυγε από την ζωή το 2011 έπειτα από δηλητηριάση, που έπαθε από το αλκοόλ, είχε σημαδέψει τον χώρο της μουσικής με τη φωνή της και την εντυπωσιακή παρουσία της. Μέχρι στιγμής, πολλά έχουν ακουστεί για εκείνη, διάφορα ντοκιμαντέρ έχουν κάνει την εμφάνισή τους, φίλοι της έχουν δώσει μια περιγραφή της τραγουδίστριας, όμως η οικογένειά της δεν έχει δώσει ακόμα τη δική της εκδοχή. Μάλλον, ήρθε η ώρα…

“18 μήνες πριν, σκεφτόμασταν ότι όπου να ‘ναι έρχεται η 10η επέτειος από τον θάνατό της. Οπότε είπαμε, τι δεν έχει ακουστεί ακόμα για την Amy που μπορούμε να το πούμε εμείς; Τι δεν έχουν δείξει τα υπόλοιπα ντοκιμαντέρ;”, ανέφερε ο παραγωγός του νέου ντοκιμαντέρ με τίτλο “Reclaiming Amy”.

Αφού λοιπόν, το σκέφτηκε καλά, κατέληξε πως η πτυχή της Amy, που δεν έχει φανεί ακόμα, είναι αυτή μέσα στην οικογένειά της. Επισκέφτηκε λοιπόν, τους γονείς της και εκείνοι ήταν πρόθυμοι να συνεργαστούν και να του δώσουν μια εικόνα της τραγουδίστριας, η οποία “δεν είχε βγει ποτέ πριν προς τα έξω”.

“Νομίζω πως ένα από τα πράγματα, που βρήκε πιο επίπονο η μητέρα της, η Janis, ήταν η φήμη, που είχε κυκλοφορήσει μετά τον θάνατό της κόρης της. Ότι προερχόταν από μία δυστυχισμένη οικογένεια, η οποία την έσπρωξε στα προβλήματα, που αντιμετώπισε αργότερα. Οπότε, προσπάθησα να βοηθήσω σε αυτό. Θέλω να εξηγήσω μέσα από οικογενειακά βίντεο και φωτογραφίες, πως τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Η Amy ήταν ένα φυσιολογικό κορίτσι, που προερχόταν από μία φυσιολογική οικογένεια”, ανέφερε ο Freedman.

Πρόσθεσε μάλιστα, πως αυτό δεν ίσχυε μόνο για τους γονείς της αδικοχαμένης τραγουδίστριας, αλλά και για άλλα άτομα, που βρισκόντουσαν γύρω της. “Φαίνεται σαν να ήταν μόνη της για χρόνια, ενώ υπάρχουν άνθρωποι, που ήταν πολύ κοντά της και απλά δεν τους έχει δοθεί η ευκαιρία να μιλήσουν. Δεν ήταν όπως νομίζει ο κόσμος. Είχε φίλους, την αγαπούσαν πολύ”, εξήγησε.

Μάλιστα, πρόσθεσε πως δεν θα ήθελε να εστιάσει πολύ στο θέμα του γάμου της με τον πρώην σύζυγό της, Blake Fielder-Civil, ο οποίος λέγεται πως την έσπρωξε στα ναρκωτικά. “Είναι μία ιστορία, που έχει ακούσει πολλές φορές ο κόσμος. Θέλουμε να δείξουμε τι ήταν η Amy και τι δεν ήταν. Να δώσουμε μία ξεκάθαρη εικόνα για εκείνη, όχι για όλους αυτούς τους εξωτερικούς παράγοντες, που την επηρέαζαν”, ανέφερε. “Ακούμε ιστορίες για ανθρώπους και νομίζουμε πως τους ξέρουμε. Όμως, μετά συνειδητοποιούμε πως στην πραγματικότητα δεν ξέρουμε τίποτα”.

Τέλος, ανέφερε πως ήθελε να δώσει μια εξήγηση για τη φήμη, που θα έπρεπε να έχουν και οι γυναίκες τραγουδίστριες, όχι μόνο οι άνδρες. “Οι γυναίκες που είναι διάσημες, για κάποιο λόγο παρουσιάζονται πάντα ως τραγικές φιγούρες, ενώ οι άνδρες γίνονται απλά διάσημοι για το ταλέντο τους. Δεν είναι έτσι, όμως. Υπάρχει μία μεγάλη ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων. Έτσι έγινε και με την Britney Spears. Αυτό είναι λάθος. Έγιναν γνωστές, γιατί ήταν ταλαντούχες. Ας δεχτούμε αυτό και ας μην ψάχνουμε για κάτι παραπάνω πάντα”, κατέληξε ο παραγωγός.

Διαβάστε επίσης: