Λίγο μετά τη συμμετοχή του στο Karate Kid, το Back to the Future γνώρισε επίσης τεράστια επιτυχία. Αν ο ηθοποιός, το είχε κυνηγήσει λίγο παραπάνω, θα είχε 2/2 επιτυχίες.

Από EW Staff
19 Αυγούστου, 2021 @ 18:15

Υπάρχουν ταινίες, τις οποίες σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε με άλλους ηθοποιούς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ένα από αυτά είναι σίγουρα το Karate Kid.

Αν δεν ήταν ο Ralph Macchio στον ρόλο του μικρού Daniel LaRusso, δεν μπορούμε πραγματικά να σκεφτούμε ποιος θα μπορούσε να βρίσκεται στη θέση του.

Όμως, είναι από τους ηθοποιούς, τους οποίους “χαρακτήρισε” ένας ρόλος του. Κανείς δεν θυμόταν τον Ralph Macchio, παρά μόνο τον Daniel LaRusso. Κι ίσως αυτός είναι ο λόγος, που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν πολλά πράγματα για την καριέρα του ηθοποιού.

Αν σκεφτεί κανείς ταινίες ή σειρές, που πρωταγωνίστησε, θα είναι σίγουρα τα Karate Kid και το Cobra Kai. Είναι σπάνιο -αν όχι απίθανο- να αναφερθεί κανείς στον ρόλο του στην ταινία του 1986, Crossroads, όπου υποδύεται έναν νεαρό, ο οποίος “πούλησε την ψυχή του”. Επιπλέον, συμμετείχε με έναν μικρό ρόλο στην ταινία My Cousin Vinny και έκανε μερικές εμφανίσεις σε ορισμένα shows.

Λίγο μετά τη συμμετοχή του Ralph Macchio στο Karate Kid, το Back to the Future γνώρισε επίσης τεράστια επιτυχία. Αν ο ηθοποιός, το είχε κυνηγήσει λίγο παραπάνω, θα είχε 2/2 επιτυχίες.

Το 2019 σε συνέντευξή του ο Ralph Macchio αποκάλυψε πως είχε προχωρήσει σε συζητήσεις με την παραγωγή και συγκεκριμένα για τον ρόλο του Marty McFly. Να σημειωθεί ότι το Back to the Future θεωρήθηκε μία από τις κορυφαίες ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Βέβαια, είναι αξιοθαύμαστη η στάση του, καθώς σε αντίθεση με άλλους ηθοποιούς, που θα είχαν ενοχληθεί ίσως, από την “απόρριψη”, εκείνος δήλωσε: “Ήταν το καλύτερο, που μπορούσε να γίνει. Επιλέχθηκε ο κατάλληλος άνθρωπος, όπως επιλέχθηκε και ο κατάλληλος για τον David LaRarusso”.

Δεν ήταν όμως, μόνο ο Macchio, που προσπάθησε για τον ρόλο. Ο Eric Stoltz υποδύθηκε και εκείνος “για λίγο καιρό” τον Marty McFly. Ενώ είχε ξεκινήσει τα γυρίσματα για περίπου πέντε εβδομάδες, τελικά η παραγωγή του Back to the Future αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με τον Michael J. Fox.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: