Ποιο θα είναι το μέλλον της εκπομπής.

Από EW Staff
14 Δεκεμβρίου, 2021 @ 14:14
529b4c27 3f60 43b5 9f8e 0dfdeece4280

Όπως ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη της εκπομπής, Ράδιο Αρβύλα, σταματά η συνεργασία με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, απόφαση την οποία επικρότησε κι ο σταθμός του Αμαρουσίου με ανακοίνωσή του.

Στη χθεσινή εκπομπή οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης έδειχναν συγκλονισμένοι από την αποκάλυψη για τον συνεργάτη τους και αδυνατούσαν να συνεχίσουν με καλή διάθεση την εκπομπή.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έχουν ζητήσει από τη διοίκηση του ΑΝΤ1 να μην συνεχίσουν την εκπομπή για αυτή τη βδομάδα. Άλλωστε η Ράδιο Αρβύλα ήταν προγραμματισμένο να ρίξει τίτλους τέλους για τη φετινή χρονιά μεθαύριο ενώ την Παρασκευή ετοίμαζαν ένα Βινύλιο με σκοπό να προβάλλουν το έργο του Χαμόγελου του Παιδιού.

Ωστόσο μετά τις εξελίξεις και λόγω των δυσκολιών να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες παρουσίασης της εκπομπής η διοίκηση του ΑΝΤ1 αποδέχτηκε το αίτημα.

Κατανοώντας λοιπόν τις ανάγκες των συντελεστών της η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε πως η Ράδιο Αρβύλα δεν θα συνεχίσει αυτή τη βδομάδα και θα δώσει ραντεβού με τους τηλεθεατές στις αρχές της καινούργιας χρονιάς. Έτσι οι συντελεστές της θα έχουν περισσότερο χρόνο για να συνέλθουν από το σοκ.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως περιμέναμε κάτι τέτοιο, αφού μετά το σκάνδαλο οι παρουσιαστές αντιμετωπίζουν θύελλα αντιδράσεων, καθώς αμφισβητείται πλέον η αξιοπιστία της εκπομπής.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: