Από EW Staff
02 Δεκεμβρίου, 2022 @ 10:39
ASTRAAAA

Τη μελέτη των αστερισμών πραγματοποιεί ο Άλεξ Σκεύης.

ΚΡΙΟΣ

Ο Δεκέμβριος σας βρίσκει κουρασμένους κι εξαντλημένους. Ο κυβερνήτης σας, ο Άρης, κινείται ανάδρομα και νιώθετε τις μπαταρίες σας να αδειάζουν γρήγορα και τις προσπάθειές σας να μην καρποφορούν.  Το ίδιο βλέπετε να συμβαίνει και στο πορτοφόλι σας.

Εκμεταλλευτείτε την περίοδο των γιορτών και την ορθόδρομη, πλέον, παρουσία του Δία στον 12ο Οίκο για να ξεκουραστείτε και να επαναφορτιστείτε, να θεραπεύσετε την ψυχή σας και να κλείσετε ατυχή κεφάλαια στη ζωή σας. Όμως, τα αναπάντεχα έξοδα εξακολουθούν και παρουσιάζονται, σε βαθμό που σας κάνουν να χάνετε τον έλεγχο.

Στις 7 Δεκεμβρίου φτάνει η Πανσέληνος στον 9ο Οίκο σας και σας βοηθά να ολοκληρώσετε μια πνευματική εργασία, ένα θέμα σπουδών ή ένα ταξίδι που σχεδιάζατε από τον Νοέμβριο. Η αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη φέρνει ξαφνικές ανατροπές και εμπόδια. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί  σε ατυχήματα.

Προπαραμονές Χριστουγέννων η Νέα Σελήνη φέρνει νέες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Θα σας δώσει νέα projects για να αναλάβετε, να γνωρίσετε ένα άτομο κύρους ή ακόμα και μια νέα επαγγελματική πρόταση.

Όμως, προσοχή, ο Ερμής στο τέλος του έτους, στον ίδιο Οίκο, θα φέρει πολλά εμπόδια, καθυστερήσεις και ανατροπές όλων των προσυμφωνηθέντων, οπότε φροντίστε να έχετε ξεκάθαρη ματιά, όσο γίνεται, από την αρχή.

Επειδή όλα αυτά συμβαίνουν στο Παρορμητικό ζώδιο του Αιγόκερου, πιθανόν να δείτε τις εξελίξεις αυτές αρκετά νωρίτερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι γιορτές φέτος σας βρίσκουν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, μετά την καταιγίδα των εκλείψεων του Νοεμβρίου. Από το πουθενά προκύπτουν ξαφνικά έξοδα και φαίνεται να ξοδεύετε περισσότερα από όσα υπολογίζατε.

Η Πανσέληνος στον οικονομικό σας τομέα, στις 7 Δεκεμβρίου, σε αντίθεση με τον πολεμοχαρή Άρη, φέρνει πολλές οικονομικές προστριβές με την οικογένειά σας και προκαλεί πολλές αντιδράσεις. 

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη διατροφή σας και να μειώσετε τις κακές συνήθειες, το κάπνισμα και ό,τι είναι τοξικό για τον οργανισμό.

Με τον Δία σύμμαχο από τον 11ο θα έχετε βοήθεια από ένα μπόνους ή από ένα έκτακτο εισόδημα. Παράλληλα πολλοί φίλοι θα είναι στο πλευρό σας για να σας βοηθήσουν.

Προπαραμονή Χριστουγέννων θα έχετε μια ευκαιρία για να χαλαρώσετε με τη Νέα Σελήνη στον 9ο θα σας κάνει πιο αισιόδοξους και θα σας δώσει νέες δυνάμεις για να συνεχίσετε.

Προκύπτουν νέες ευκαιρίες σε ταξίδια, σπουδές και εκδόσεις, αν είστε συγγραφέας. Ένα θρησκευτικό ή φιλοσοφικό ζήτημα θα σας απασχολήσει και θα θελήσετε να αλλάξετε την κοσμοθεωρία σας, ιδίως μετά από όλα όσα συνέβησαν τους προηγούμενους μήνες.

Ωστόσο, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 29, στον ίδιο Οίκο και σας κάνει να επαναξιολογήσετε αυτά τα σχέδια. Θα υπάρξει σύγχυση σε νομικές υποθέσεις, μπερδέματα και καθυστερήσεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άλλος ένας δύσκολος μήνας περιμένει τους Διδύμους. Ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σας σάς έχει χορτάσει με αντιθέσεις, συγκρούσεις, ασθένειες και ατυχήματα. Όσοι καταφέρατε και συγκρατήσατε την οργή σας, συνεχίστε έτσι. Οι υπόλοιποι αξιοποιείστε την εορταστική περίοδο, για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα, πράγμα δύσκολο, ιδίως από το τέλος του μήνα όπου ο Ερμής, δικός σας κυβερνήτης γυρίζει ανάδρομος.

Ο μήνας αυτός είναι πολύ δύσκολος για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Οι άλλοι δεν βλέπουν τα πράγματα, όπως εσείς, οι δικές σας οι επιθυμίες έρχονται σε αντίθεση με τις επιθυμίες των άλλων και κανείς από εσάς δεν φαίνεται να έχει τη διάθεση να κάνει ένα βήμα πίσω.

Επιπλέον, η Πανσέληνος στις 7 Δεκεμβρίου, στο δικό σας ζώδιο βάζει όλα όσα αναφέραμε κάτω από έναν μεγεθυντικό φακό. Και η πιο ασήμαντη λεπτομέρεια, θα είναι για εσάς μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για καυγάδες και συγκρούσεις. 

Στις 20 Δεκεμβρίου ο Δίας αλλάζει θέση και περνάει στον Οίκο των φίλων, των διασυνδέσεων και των εκπληρώσεων. Θα σας δώσει αρκετές ευκαιρίες για να επανορθώσετε για όποια αδικία έχετε κάνει εις βάρος άλλων.

Μετά από τρεις ημέρες, η Νέα Σελήνη στον 8ο Οίκο σας βγάζει από την επιφανειακή σκέψη και σας οδηγεί σε βαθύτερα πεδία. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για ενδοσκόπησης και ως φύση έχετε τη νόηση για να το κάνετε. Σύμμαχος σε αυτό θα είναι και ο ανάδρομος Ερμής που βοηθάει στον διαλογισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μετά από δύο μήνες εσωτερικών συγκρούσεων και αντιθέσεων, ήρθατε αντιμέτωποι με δυσκολίες στον ύπνο και τη χαλάρωση, με αποτέλεσμα να νιώθετε τις μηχανές σας να έχουν καεί… Ο ανάδρομος Άρης σας έφερε μπροστά σε πολλές παρασκηνιακές ενέργειες που γίνονταν και κάποιοι που τους θεωρούσατε φίλους, αποδείχθηκαν αναξιόπιστοι.

Με την Πανσέληνο, στον ίδιο Οίκο με τον ανάδρομο Άρη, θα πρέπει, επιτέλους, να αποφασίσετε πως πρέπει να αποκολληθείτε από το παρελθόν, που τόσο σας αρέσει να ξαναζείτε, και να το πράξετε κιόλας. Τα συναισθήματα θα είναι τονισμένα και σας περιμένουν πολλά ξεσπάσματα, στα οποία θα πρέπει να δώσετε χώρο και χρόνο, όχι μόνο την ημέρα της Πανσέληνου αλλά και μερικές ημέρες αργότερα.

Όσοι είστε δεσμευμένοι, δεν αποκλείεται, να βλέπετε και τον σύντροφό σας να περνάει από πολλές δυσκολίες και εσείς θα κληθείτε να τον στηρίξετε. 

Στις 23 Δεκεμβρίου, η Νέα Σελήνη φέρνει στη ζωή σας έναν νέο σύντροφο ή μία πολλά υποσχόμενη συνεργασία. Οι δεσμευμένοι κάνουν με τον σύντροφό τους νέα σχέδια και συζητούν ακόμη και για γάμο.

Σε αυτόν τον Οίκο όμως ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στις 29 και φέρνει αναθεώρηση όλων όσων ζητηθούν στη Νέα Σελήνη. 

Επειδή τα συναισθήματα θα σας κυριεύσουν για μία ακόμη φορά, θα πρέπει να δείξετε ψυχραιμία και να μην θεωρήσετε τίποτα δεδομένο από όσα σχέδια έγιναν ή από τις υποσχέσεις που δόθηκαν, αν δεν θέλετε ο νέος χρόνος να σας βρει τσακωμένους με όλους.

ΛΕΩΝ

Οι γιορτές φέτος σας βρίσκουν να νιώθετε σα να έχετε εγκλωβιστεί σε κινούμενη άμμο.

Με τον Άρη στον Οίκο των κοινωνικών σχέσεων, της κοινωνικής δικτύωσης και των φίλων, νιώθετε πως παλιοί και νέοι φίλοι ανακατεύουν συνεχώς το τσουκάλι και ταράσσουν τα νερά. Με τον Κρόνο απέναντί σας  αναρωτιέστε αν είναι καιρός να τερματίσετε κάποιες φιλίες και συνεργασίες που το σκεφτόσασταν εδώ και καιρό.

Πολλά πέπλα σκίζονται και στα μάτια σας έρχεται η γυμνή αλήθεια, που σας αναγκάζει να δείτε τους άλλους, όπως ακριβώς είναι.

Θα πρέπει να ξέρετε, πως αν κουνήσετε κι εσείς χειρότερα τη βάρκα, αυτή θα αναποδογυρίσει.

Η Πανσέληνος στις 7 Δεκεμβρίου, στον ίδιο τομέα, δεν θα είναι καθόλου βοηθητική για να μπορέσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Νιώθετε το ‘Εγώ’ σας πληγωμένο, όμως η ανταπόδοση δεν θα φέρει την θεραπεία του.

Η Νέα Σελήνη στις 23 του μήνα θα φέρει νέες συνήθειες στην καθημερινότητά σας. Στην εργασία σας θα προκύψουν νέες ευθύνες και νέα καθήκοντα και θα κληθείτε να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο δουλεύετε. Θα σας απασχολήσουν θέματα με την υγεία σας, τα οποία δεν θα πρέπει να παραβλέψετε. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 29 του μηνός θα επαναφέρει θέματα που νομίζατε ότι ξεπεράστηκαν.

Προσοχή στις σχέσεις με τους συναδέλφους σας και κυρίως με τους υφιστάμενούς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ανάδρομος Άρης και ο Κρόνος έχουν πιάσει τους Οίκους της δουλειάς και σας σφυροκοπούν ανελέητα. Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις στην καριέρα σας εξακολουθούν και υπάρχουν. Νιώθετε και βλέπετε τις προσπάθειές σας να πέφτουν σε τοίχο. Πολλά projects και πολλές ευθύνες δεν μπορείτε να τις φέρετε εις πέρας στην ώρα τους και αυτό, ειδικά εσάς, σας αρρωσταίνει.

Είναι τόσα τα χαστούκια που δέχεστε που συχνά αναρωτιέστε, αν είστε στο σωστό μονοπάτι και αν αυτό που κάνετε έχει νόημα ή αν είναι αυτό που σας ταιριάζει. Πολλοί έχετε αλλάξει εργασία αλλά δεν είναι, όπως περιμένατε. 

Όλα αυτά σκοπό έχουν να σας αφυπνίσουν και να σας κάνουν να επανεξετάσετε τις προτεραιότητές σας. Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί μέχρι και τις 18 Ιανουαρίου.

Τις ημέρες της Πανσελήνου 6-8 Δεκεμβρίου προσπαθήστε, όσο γίνεται, να αποφύγετε συγκρούσεις, εντάσεις αλλά και να είστε υπερβολικά πρόθυμοι, νομίζοντας ότι μπορείτε να τα καταφέρετε όλα μόνοι σας.

Όσοι ελπίζετε σε μια προαγωγή και τα καταφέρετε, κρατήστε χαμηλούς τόνους, διότι οι νέες υποχρεώσεις δεν θα σας αφήσουν να την χαρείτε.

Στις 23 Δεκεμβρίου ο έρωτας μαζί με το Πνεύμα των Χριστουγέννων σας χτυπάει την πόρτα. Είναι μια σημαντική περίοδος για τους ελεύθερους να αναζητήσουν το ταίρι του και για τους δεσμευμένους να αναζωπυρώσουν τη φλόγα του πάθους. Η δημιουργικότητα και η γονιμότητα ενεργοποιούνται επίσης αυτήν την περίοδο. 

Η ανάδρομη φάση του Ερμή στις 29, στον ίδιο τομέα θα φέρει κακή επικοινωνία και καθυστερήσεις γύρω από αυτά τα θέματα. 

Ίσως κάποιος έρωτας από το παρελθόν επανεμφανισθεί.

Τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς ίσως ανακαλύψετε λάθη που είχαν γίνει στη δουλειά και θα πρέπει να τρέχετε εκτάκτως να τα διορθώσετε.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη ανάδρομο στον 9ο Οίκο βλέπετε πολλές καθυστερήσεις σε νομικά ζητήματα και θέματα σπουδών. Πολλοί έρχεστε σε συγκρούσεις με δασκάλους ή μέντορες, ακόμη και με ιερατικά πρόσωπα. Οι εκδότες και οι συγγραφείς βλέπουν προβλήματα και ανατροπές σε θέματα εκδόσεων.

Ακόμη και όσοι σχεδίαζαν να ταξιδέψουν, θα πρέπει να αναθεωρήσουν.

Η Πανσέληνος στις 7 θα φέρει την κορύφωση σε όλα τα παραπάνω και θα πρέπει για λίγο να καθίσετε στον πάγκο, πράγμα πολύ εύκολο για εσάς, αντί να πιάσετε το μαχαίρι από την κόψη.

Προκύπτουν θέματα με την πίστη και τις αντιλήψεις σας και πιθανώς να θέλετε να αλλάξετε την κοσμοθεωρία σας. 

Τέλος, έρχονται στο προσκήνιο θέματα με τον πατέρα, ακόμη κι αν είναι μακριά σας, προβλήματα από το παρελθόν θα σας απασχολήσουν.

Από τις 20 Δεκεμβρίου ο Δίας θα φέρει ευκαιρίες για να βελτιωθούν πολλά συμβόλαια και πολλές σχέσεις. 

Δεν αποκλείεται να έρθει ένας νέος σύντροφος στη ζωή σας ή να επιστρέψει ένα άτομο που το γνωρίσατε στην αρχή του Καλοκαιριού και για λίγο έπρεπε να φύγει από τη ζωή σας.

Ξεκινούν πολλές προσοδοφόρες συνεργασίες αλλά καλύτερα να περιμένετε καρπούς μετά τον Ιανουάριο του ’23.

Στις 23 Δεκεμβρίου η Νέα Σελήνη θα σας κάνει να εστιάσετε στο σπίτι σας και στα μέλη της οικογένειας.

Έξι ημέρες μετά, η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα φέρει προβλήματα, παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία. Σκέφτεστε κατά πόσον νιώθετε ασφαλείς και ήρεμος με την οικογένεια και τι θα πρέπει να αλλάξει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βγαίνετε από το τούνελ των εκλείψεων και το τέλος του Φθινοπώρου σας βρίσκει γεμάτους με πληγές. Μόνο οι Σκορπιοί, γεννημένοι την τελευταία ημέρα του Ζωδίου, μπορούν να έχουν μια μικρή βοήθεια μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου. Ίσως γι’ αυτούς μια νέα γνωριμία ή μια νέα επένδυση να καταφέρει να διορθώσει λίγο τα κακώς κείμενα.

Ο xειμώνας ξεκινάει και σας βρίσκει πολύ πιεσμένους οικονομικά και να συνειδητοποιείτε ότι ξοδέψατε πολύ περισσότερα από αυτά που υπολογίζατε και μάλιστα πιο γρήγορα από ποτέ!

Από τις 20 του μήνα θα έχετε ευκαιρίες και βοήθεια να πετύχετε έναν καλύτερο διακανονισμό στα χρέη σας ή να πάρετε πιο εύκολα ένα δάνειο που προσπαθούσατε καιρό.

Ο Άρης στον 8ο όλον αυτό τον καιρό σε συνδυασμό με τις εκλείψεις των προηγούμενων μηνών έφεραν πολλές ξαφνικές αλλαγές και αναπάντεχες ανατροπές στη ζωή σας. Νιώθετε ότι έχετε παγιδευτεί σε μία δίνη εξελίξεων, ανίκανοι να αντιδράσετε.

Στις 7 Δεκεμβρίου, η Πανσέληνος στον ίδιο Οίκο, φέρνει οριστικό τέλος σε έναν προβληματικό γάμο. Σε αυτό βοηθάει και ο Κρόνος στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας που τόσους μήνες τώρα φέρνει ριζικές  αλλαγές στον οικογενειακό σας βίο.

Όμως, εκμεταλλευτείτε αυτές τις πλανητικές συγκυρίες, διότι μπορείτε να επιτύχετε έναν καλό διακανονισμό διαζυγίου.

Η Νέα Σελήνη στις 23 σας δίνει ευκαιρίες για να βρείτε νέους τρόπους δράσης, καθώς οι παλιοί δεν λειτουργούν πλέον. Πολλές ιδέες, και μάλιστα υλοποιήσιμες θα περάσουν από το μυαλό σας, αλλά δεν θα πρέπει να τις βάλετε αμέσως σε εφαρμογή, διότι ο ανάδρομος Ερμής στις 29 θα φέρει καθυστερήσεις, ρευστότητα και ανατροπές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διανύετε τον μήνα τον γενεθλίων σας σε ένα πολεμικό κλίμα. Έρχεστε αντιμέτωποι με πολλά προβλήματα και καυγάδες, καθώς βλέπετε τον σύντροφό σας να διαφωνεί συνεχώς, να μαλώνει και κυρίως να ξεπηδούν προβλήματα από το παρελθόν και να τον γυρίζουν πίσω σε καταστάσεις που ήθελε να ξεχάσει.

Δεν θα πρέπει να μπαίνετε κι εσείς σε αυτήν τη διαδικασία, καλύτερα θα ήταν να δείτε τα πράγματα αποστασιοποιημένα, που δεν είναι δύσκολο για τους Τοξότες.

Ιδιαίτερη ψυχραιμία θα πρέπει να επιδείξετε 6-8 Δεκεμβρίου, τις ημέρες της Πανσελήνου που θα θεριέψει την ένταση και τα νεύρα.

Όσες σχέσεις, συνεργασίες και γάμοι κατάφεραν να σταθούν όρθιοι, να ξέρετε πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, και θα πρέπει να αγωνίζεστε γι’ αυτά έως και τον Ιανουάριο του ’23. Προσεγγίστε τα πράγματα με ευαισθησία και όχι με επιθετικότητα.

Από τις 20 του μήνα ο κυβερνήτης σας, ο Δίας, θα φέρει νέα σχέδια, νέες επενδύσεις και νέα ερωτικά σκιρτήματα. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναζωπυρώσετε τη σχέση σας. Όσοι είστε στα πρόθυρα ενός διαζυγίου, η έλευση μιας εγκυμοσύνης, θα ανατρέψει τα γεγονότα και τις εξελίξεις.

Η Νέα Σελήνη στον 2ο Οίκο φέρνει νέες οικονομικές ευκαιρίες, έναν προσοδοφόρο πελάτη, αύξηση στη δουλειά και έκτακτα εισοδήματα.

Προσοχή όμως, από τις 29 Δεκεμβρίου, ο ανάδρομος Ερμής στον ίδιο τομέα θα φέρει χάος και μπέρδεμα στα οικονομικά και πολλές παρεξηγήσεις με την οικογένειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το 2022 και ο πανίσχυρος, πλην ανάδρομος, Άρης συνεχίζει να σας δίνει απογοητεύσεις και προκλήσεις στην εργασία. Το ανταγωνιστικό περιβάλλον που σας έχει φέρει μοιάζει ανίκητο, καθώς όλες οι προσπάθειές σας για επικράτηση εκπυρσοκροτούν.  

Ο Δίας μέχρι τις 20 θα σας δίνει πολλές ιδέες και να ξέρετε τι να πείτε την κατάλληλη στιγμή για να γλιτώνετε τις κακοτοπιές και να ηρεμείτε τα πνεύματα.

Η περίοδος αυτή μόνο υπομονή χρειάζεται και μετά τον Γενάρη του ’23 θα αρχίσετε να κερδίζετε το χαμένο έδαφος.

Αν συνεχίσετε να δείχνετε ξεροκεφαλιά και να παίζετε επίθεση, τότε η Πανσέληνος στις 7 του μηνός θα γίνει αφορμή για σκάσουν πολλές βόμβες.

Παράλληλα, προσέξτε την υγεία σας. Χρόνια νοσήματα ή αυτοάνοσα είναι επικίνδυνο να φουντώσουν τώρα.

Από τις 20 του μηνός θα δείτε ευχάριστες αλλαγές στο σπίτι και την οικογένεια, ενδεχομένως τα μέλη της οικογένειας να αυξηθούν…

Ευκαιρία, επίσης, να ασχοληθείτε και με την εσωτερική σας γαλήνη και να διαπιστώσετε ότι το κυνήγι της ύλης, δεν είναι αυτό που θα σας φέρει την ευδαιμονία.

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, προπαραμονές Χριστουγέννων, στρέφει όλα τα φώτα επάνω σας. Σας ανοίγει μία πόρτα για να κυνηγήσετε τα σχέδιά σας. Ωστόσο, χτυπήστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε, γιατί ο Ερμής θα κάνει ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας στις 29 και πιθανότατα να γίνει αισθητός από τα μέσα του μήνα. Θα παρατηρήσετε σύγχυση, κακή επικοινωνία ή καθυστερήσεις.

Πιθανόν να εστιάζετε σε άτομα ή θέματα που επιστρέφουν από το παρελθόν. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η χρονιά τελειώνει για εσάς, όχι όπως θα θέλατε. Άρης και Κρόνος οι δύο κακεργέτες του ζωδιακού σας έχουν στρώσει σε εντατικά μαθήματα ζωής και είναι αποφασισμένοι να σας διδάξουν πως το χάπι εντ ισχύει μόνο για τις ταινίες.

Αυτό γίνεται μέσα από πολλές απογοητεύσεις στον έρωτα, την αγάπη, ατυχείς επενδύσεις και πολλά εμπόδια στην καριέρα σας.

Θυμηθείτε, μπορεί να νιώθετε φυλακισμένοι αλλά στην ουσία αυτό που πρέπει να καταλάβετε, είναι πως ξεκινάει μια περίοδος ωρίμανσης για εσάς, με σκοπό να είστε ρεαλιστές και πρακτικοί, καθώς ξαναγράφετε κάποια κεφάλαια της ζωής σας.

Στις 7 του μηνός η Πανσέληνος φωτίζει όλα τα πάθη και τους έρωτες που σας απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα. Θα καταλάβετε ότι αυτά που επιθυμείτε εσείς δεν είναι αυτό που θέλουν οι άλλοι και το αντίστροφο. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε μάχες και διαπληκτισμούς, διαφορετικά θα καταλήξετε ηττημένοι. 

Στις 23 Δεκεμβρίου η Νέα Σελήνη γίνεται στον 12ο Οίκο σας και σας δίνει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε την περίοδο των Χριστουγέννων για να ξεκουραστείτε, να αναλογιστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Προσοχή σε νέα έξοδα που θα προκύψουν.

Όμως, καθώς καταφθάνει η Πρωτοχρονιά η ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινάει… πολλά θέματα του παρελθόντος ξεπηδούν από το μνημονικό σας και σας ταράζουν. Δεν αποκλείεται να δείτε πρόσωπα και καταστάσεις να επιστρέφουν στη ζωή σας μόνο και μόνο για να ανασύρουν παλιά ψυχικά τραύματα που σας προκάλεσαν, προκειμένου να τα θεραπεύσετε.

Το υποσυνείδητό σας θα βρίσκεται σε σύγχυση για σχεδόν όλο τον Ιανουάριο του νέου χρόνου, οπότε, αν χρειαστείτε βοήθεια, μην διστάσετε να την ζητήσετε.

ΙΧΘΕΙΣ


Τον τελευταίο καιρό η προσοχή σας έχει εστιασθεί στο σπίτι και την οικογένεια, πολλά είναι τα θέματα που απαιτούν την προσοχή σας και σας κατεβάζουν από το σύννεφο που σας αρέσει να κατοικείτε.

Το σκηνικό αυτό συνεχίζει έως το τέλος του χρόνου. Θα παρατηρήσετε πως η μητέρα σας, αν υπάρχει, πιθανόν να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και θα πρέπει να ασχοληθείτε με αυτό. Αν είναι μακριά σας, τότε κάποιο θέμα που είχατε μαζί της ή ένα κληρονομικό ζήτημα, θα σας απασχολήσει.

Η Πανσέληνος μαζί με τον Άρη σε αυτόν τον Οίκο θα φέρει πολλές συγκρούσεις και αλλαγές και θα μοιάζει το σπίτι σας με ναρκοπέδιο.

Μέχρι τις 20 του μηνός, ο Δίας στο ζώδιό σας θα συνεχίσει να σας βοηθά. Στη συνέχεια περνά στον 2ο Οίκο. Θα παρατηρήσετε ότι οι υπερβολές με την οικογένεια θα μειωθούν και θα έρθουν νέες οικονομικές ευκαιρίες. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε την οικονομική βοήθεια που θα σας προσφέρει και να την επενδύσετε σωστά και υπομονετικά, ιδίως από τον Φεβρουάριο του ’23.

Στις 23 Δεκεμβρίου η Νέα Σελήνη στον 11ο Οίκο σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε κοντά με φίλους και να ασχοληθείτε με το κοινωνικό σας δίκτυο. Ακόμη, θα βρείτε αφορμή για να ονειροπολήσετε ξανά.

Θα δείτε μια ευκαιρία για να υλοποιήσετε έναν μεγαλεπήβολο στόχο, κρατήστε όμως μικρό καλάθι, διότι ο ανάδρομος Ερμής από τις 29, θα επιβραδύνει τα πράγματα.

Ευτυχώς όμως, για εσάς, πολλά προβλήματα που είχατε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα στο παρελθόν, ξαναέρχονται στο προσκήνιο για να επιλυθούν. Θα έχετε, λοιπόν, μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, να συμφιλιωθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης: