Νέα καταγγελία για τον παρουσιαστή.

Από EW Staff
16 Δεκεμβρίου, 2021 @ 12:01
radio arvila

Νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο παρουσιαστή, που κατηγορείται ότι δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφου του, από πρώην εργαζόμενη του «Ράδιο Αρβύλα» που παράλληλα υποστηρίζει πως «ήξεραν όλοι ότι παρενοχλούσε τα κορίτσια στο γραφείο, στο στούντιο, όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν».

Σε ανάρτησή της η ίδια αναγνωρίζει τις καλές προθέσεις των τριών παρουσιαστών του πάνελ εν γένει, αλλά όχι το σύννεφο από το οποίο δείχνουν να έπεσαν και τονίζει ότι «ήξεραν ότι ο εν λόγω τύπος είναι ένας γλοιώδης παρενοχλητής. Ήξεραν ότι την πέφτει σε ό,τι κινείται, προχωρώντας άμεσα και σε κινήσεις – χοντράδες αν τυχόν η εκάστοτε κοπέλα προσπαθούσε να αρνηθεί με ευγενικό τρόπο».

«Φαίνεται βέβαια και στην ίδια την εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια πως είναι αποδεκτό από τους υπόλοιπους το γλοιώδες πέσιμό του σε συνεργάτιδες και καλεσμένες μουσικούς» σημειώνει η ίδια.

Ανέφερε πως ο κ. Παναγιωτόπουλος της την «έπεσε» εντός και εκτός αέρα, όταν την προσκάλεσε στο στούντιο της ραδιοφωνικής του εκπομπής για να της δείξει πώς γίνεται η εκπομπή, αλλά και όταν παραιτήθηκε από την τηλεοπτική εκπομπή και την πλησίασε για να της προτείνει άλλη δουλειά.

«Όταν δέχτηκα να συναντηθούμε να το συζητήσουμε μου είπε έξω από τα δόντια ότι θα χρειαστεί πρώτα “να περάσω από το σπίτι του για να μου δείξει τη συλλογή με τα CD του”. Και όταν έφυγα αηδιασμένη από εκείνη τη συνάντηση φυσικά δεν πτοήθηκε, καθώς μου έστελνε μηνύματα, στα οποία ποτέ δεν ανταποκρινόμουν, για ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ. SMS και viber, πρωί ή βράδυ, χωρίς ποτέ να ανταποκρίνομαι, δεν είχε καμία σημασία για τον “Σκύλο”. Το τελευταίο μήνυμα μου το έστειλε πριν 4 περίπου χρόνια (8 χρόνια από την τελευταία φορά που τον είδα!!), για να με ενημερώσει, έτσι στο άσχετο, για τις επιδόσεις του στο στοματικό έρωτα. Ναι, καλά διαβάσατε» αναφέρει.

«Δεν ξέρω λοιπόν να σας πω αν ήξεραν για τις παράνομες πράξεις του, μπορώ όμως σίγουρα να σας πω ότι ήξεραν για τις “νόμιμες” και τις φανερές. Αυτές που στην καθημερινότητα γίνονται ανεκτές, εν μέσω αστείων, με βλέμματα που κάνουν πως δε βλέπουν και με σκέψεις τύπου “Έλα μωρέ, έτσι είναι ο Στάθης”. Με ανοχή, λοξές ματιές και σιωπηλή συγκάλυψη, έτσι συνέπλεαν με το γυμνοσάλιαγκα οι υπόλοιποι» υποστηρίζει η γυναίκα.

Προηγήθηκαν δύο καταγγελίες σε βάρος του κ. Παναγιωτόπουλου από την τραγουδίστρια Chrysa και μία ακροάτρια του, που αποκάλυπταν ότι της είχε παρενοχλήσει όταν και οι δύο ήταν ανήλικες.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: