Από EW Staff
09 Οκτωβρίου, 2022 @ 16:48
Tι κρύβει το μέλλον για τον Δούκα του Sussex; (Cr. YouTube)

Την ώρα που ο πρίγκιπας Harry αναδιπλώνεται καθυστερώντας ή βάζοντας εντελώς στο συρτάρι το πολύκροτο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του ως πρίγκιπας στο Netflix αλλά και από ότι φαίνεται και την έκδοση του βιογραφικού του βιβλίου, ένα δημοσίευμα στην εφημερίδα Sun με αναφορές στις ακριβείς προφητείες του Νοστράδαμου έρχεται να δώσει μία άλλη διάσταση στην ενδιαφέρουσα πορεία της ζωής του… Δούκα του Sussex!

71EW221R6KL

To βιβλίο του Mario Reading με τις ερμηνείες των προφητειών του Νοστράδαμου έχει γίνει ανάρπαστο.

Ο συγγραφέας Mario Reading, ο οποίος έγραψε ένα βιβλίο του 2005 για τον Νοστράδαμο, ισχυρίζεται ότι ερμήνευσε ένα από τα μυστηριακά ποιήματα του για να αποκαλύψει ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα παραιτηθεί και θα δώσει …αναγκαστικά το θρόνο στον μικρότερο γιο του, Harry!

Ο Reading ισχυρίζεται επίσης ότι ο Νοστράδαμος αναφέρθηκε στον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β ‘ σε ένα ποίημα που γράφτηκε πριν από περισσότερα από 450 χρόνια.

maxresdefault 1

Ο Δούκας του Sussex έκανε το ντεμπούτο του στην τηλεόραση με την Oprah στην Apple TV!

Στο βιβλίο του: Νοστράδαμος: Πλήρεις προφητείες για το μέλλον, ο συγγραφέας έγραψε: “Η ερμηνεία μου στην προφητεία του Νοστράδαμου είναι ότι η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ θα πεθάνει, γύρω στο 2022, σε ηλικία περίπου 96 ετών, πέντε χρόνια πριν από τη θητεία της μητέρας της”.

Και οτι ο πρίγκιπας Κάρολος θα είναι 74 ετών το 2022, όταν θα αναλάβει τον θρόνο.

methode times prod web bin 5681517a ba55 11eb 98e3 d1306649ebf7

(Cr. Apple TV )

«Ωστόσο οι μνησικακίες που είχε δημιουργήσει εναντίον του σε ένα ορισμένο ποσοστό του βρετανικού πληθυσμού, μετά το διαζύγιό του από την Νταϊάνα εξακολουθούν να υφίστανται και φαίνεται ότι πληρώνει το κάρμα…».

Ο ευφάνταστος συγγραφέας άντλησε την ερμηνεία του από μια από τις φράσεις του Ναστράδαμου στις οποίες προβλέπει ότι «ένας άνθρωπος θα τον αντικαταστήσει που δεν περίμενε ποτέ να γίνει Βασιλιάς» – παρακάμπτοντας τον πρίγκιπα Ουίλιαμ για οποιονδήποτε λόγο φαίνεται ότι αυτό το πρόσωπο θα είναι ο Harry.

«Αυτό σημαίνει ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος θα περίμενε να διαδεχθεί τον πατέρα του, δεν είναι πλέον στo πλάνο και αν ναι, τι πρόκειται να συμβεί στο Πρίγκιπα της Ουαλίας ώστε να μην είναι;» διερωτάται ο συγγραφέας αφήνοντας το υπονοούμενο μιας πιθανής παραίτησης ή ατυχήματος που θα ανατρέψουν ολοκληρωτικά το σχέδιο της διαδοχής.

9780312643799

Ο Νοστράδαμος έχει επαινεθεί στο παρελθόν για την υποτιθέμενη πρόβλεψη της Μεγάλης Πυρκαγιάς του Λονδίνου, της ανόδου του Χίτλερ στην εξουσία και των δύο παγκόσμιων πολέμων που κατέστρεψαν την Ευρώπη.

Πολλές από τις προβλέψεις του έχουν ερμηνευτεί ως ακριβείς, όπως ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, η τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, η Γαλλική Επανάσταση αλλά και η δημιουργία της ατομικής βόμβας.

Σύμφωνα με πολλούς, επίσης, ο Νοστράδαμος φέρεται επίσης να έχει προβλέψει την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού το 2020.

maxresdefault 2

(Cr. YouTube)

Διαβάστε επίσης: