Χαίρουν άκρας υγείας μαμά και μωρό.

Από EW Staff
06 Ιουνίου, 2021 @ 17:23

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle καλωσόρισαν στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους, την Παρασκευή. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού: «Είναι μεγάλη χαρά για τον Πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle, τον Δούκα και την Δούκισσα του Σάσσεξ, να καλωσορίσουν στον κόσμο την κόρη τους, Λίλιμπετ Λίλι Νταϊάνα Μάουντμπάτεν-Ουίνσδορ».

Η μικρή αδερφή του Άρτσι πήρε το χαϊδευτικό όνομα της προγιαγιάς της Βασίλισσας Ελισάβετ, αφού Λίλιμπετ συνήθιζε να τη φωνάζει ο παππούς της, ο πατέρας της και ο Πρίγκιπας Φίλιππος, μιμούμενοι την ίδια, η οποία όταν ήταν μικρή δεν μπορούσε να πει καθαρά το όνομά της και συστηνόταν έτσι. Το δεύτερο όνομά της, Νταϊάνα, της δόθηκε ως φόρος τιμής στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, που θα έκλεινε φέτος τα 60 χρόνια, αν ήταν εν ζωή.

Το μωρό γεννήθηκε στο Νοσοκομείο Santa Barbara και ζύγιζε 3 κιλά και 400 γραμμάρια, σύμφωνα με τις πληροφορίες, που διέρρευσαν. Ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας ανέβασε μια δημοσίευση με ευχές για τη γέννηση της μικρής Λίλιμπετ, δίνοντας έτσι την ελπίδα ότι οι σχέσεις μεταξύ της βασιλικής οικογένειας και του ζευγαριού, μπορεί να αναθερμανθούν από ένα τόσο ευχάριστο νέο .

Στην πολυσυζητημένη συνέντευξη του ζευγαριού στην Όπρα Γουίνφρεϊ, οι δυο τους δήλωσαν ότι μετά τον Άρτσι και την Λίλιμπετ δεν έχουν σκοπό να κάνουν άλλο παιδί, αφού όπως είπαν «δύο είναι αρκετά».

Άρα, μπορούμε να πούμε ότι η μικρή Λίλιμπετ «ολοκλήρωσε» την οικογένειά τους. 

Διαβάστε επίσης: