Η Parton είχε λάβει περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια, εξαιτίας της Whitney Houston.

Από EW Staff
30 Ιουλίου, 2021 @ 02:46

Η Dolly Parton, η σπουδαιότερη κάντρι τραγουδίστρια όλων των εποχών, το 1973 έγραψε και τραγούδισε το “I Will Always Love You“, στον τότε μέντορα και σύντροφό της, Porter Wagoner.

To τραγούδι, όπως γνωρίζουμε, έγινε τεράστια επιτυχία όταν το ερμήνευσε η κορυφαία Whitney Houston για την ταινία”The Bodyguard” το 1992, και σύμφωνα με το Forbes, απέφερε στην Parton περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια.

Σε μια συνέντευξή της στον Andy Cohen στην εκπομπή “Bravo’s Watch What Happens Live”, η Parton αποκάλυψε πως όταν αναρωτήθηκε πώς θα ξοδέψει τα κέρδη, είχε στο μυαλό της τη Houston.

“Αγόρασα το μεγάλο συγκρότημα γραφείων μου στο Νάσβιλ. Αγόρασα ένα ακίνητο στην περιοχή της  πόλης, που ζούσαν κυρίως μαύρες οικογένειες και ήταν εκτός δρόμου και μακριά από τη 16η λεωφόρο. Και σκέφτηκα ότι θα το αγοράσω όλο το μέρος, θεωρώντας σαν να ήταν η Whitney. Σκέφτηκα ότι αυτό ήταν υπέροχο, γιατί θα βρισκόμουν εδώ με τους ανθρώπους της, που είναι και δικοί μου. Οπότε λατρεύω το γεγονός ότι ξόδεψα αυτά τα χρήματα σε ένα συγκρότημα. Και πάντα σκέφτομαι, πως αυτό είναι το σπίτι που έχτισε η Whitney”.

Πέρυσι, η Parton είχε δηλώσει στο PEOPLE, για τα συναισθήματά της, όταν άκουσε για πρώτη φορά την Whitney Houston, να ερμηνεύει το τραγούδι της: “Ένιωσα αγάπη από την πρώτη ημέρα. Ποτέ δεν ξέρεις όταν γράφεις τραγούδια, πώς θα εξελιχθούν. Αλλά αφού το I Will Always Love You έγινε παγκόσμιο hit το 1992 και ήταν στην επιτυχημένη ταινία, ένιωσα πραγματικά ένιωσα την αξία μου”.

Διαβάστε επίσης: