Από EW Staff
26 Δεκεμβρίου, 2022 @ 20:47
IMG 0812

Έχουν περάσει 28 ολόκληρα χρόνια γεμάτα κέφι από τότε που η Mariah Carey κυκλοφόρησε το εμβληματικό εορταστικό σινγκλ της, “All I Want for Christmas Is You” το 1994.

Και κάθε χρόνο τέτοια εποχή το κομμάτι ανεβαίνει ταχύτατα στο Billboard Hot 100, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι είναι αναπόσπαστο μέρος των χριστουγεννιάτικων διακοπών!

Οι θαυμαστές της Mariah θα έχουν πολλά να γιορτάσουν αυτή την εβδομάδα, αφού το Mariah Carey: Merry Christmas To All! αναμένεται στο Paramount+ την Τρίτη το οποίο περιλαμβάνει επίσης τη Mariah να ερμηνεύει μια σειρά από τις επιτυχίες της.

Πάντως εδω και δεκαετίες η Mariah εισπράττει κάθε Χριστούγεννα ένα χρηματικό ποσό — το οποίο έως σήμερα έχει ξεπεράσει 300 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το CelebrityNetWorth.com

IMG 0813

Σύμφωνα με το Recording Industry Association of America, η Mariah είναι η γυναίκα καλλιτέχνης με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών όσον αφορά ένα μουσικό άλμπουμ. Έχει πουλήσει συνολικά 72 εκατομμύρια άλμπουμ και έχει κερδίσει την προκαταβολή της έναντι των δικαιωμάτων.

Το 2017, το Economist ανέφερε ότι η διάσημη σταρ κέρδισε 60 εκατομμύρια δολάρια σε δικαιώματα μόνο για το «All I Want for Christmas Is You», από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το 1994 (κάτι που σημαίνει ότι κατά μέσο όρο 2,6 έβγαλε επιπλέον εκατομμύρια δολάρια ετησίως).

Πέρυσι εκτιμάται ότι κέρδισε επιπλέον 12,5 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που ανεβάζει το συνολικό ποσό στα 72 εκατομμύρια δολάρια—και σε αυτά δεν συμπεριλαμβάνεται το τι θα κερδίσει φέτος, σύμφωνα με το Forbes. Το Celebrity Net Worth εκτιμά ότι θα κερδίσει 600.000 δολάρια το 2022 από δικαιώματα για το “All I Want for Christmas Is You”.

Να επισημάνουμε ότι το αγαπημένο εορταστικό τραγούδι χρειάστηκε μόνο 15 λεπτά για να γραφτεί!

Διαβάστε επίσης: