Οι BTS έπαιξαν live το «Permission to Dance» στο «The Tonight Show» του Jimmy Fallon.

Από EW Staff
14 Ιουλίου, 2021 @ 12:16

Το κορεάτικο συγκρότημα BTS που, απίστευτο αλλά αληθινό, δεν έχει συναντηθεί ποτέ με τον Άγγλο τραγουδιστή Ed Sheeran από κοντά, δεν κρύβει τον θαυμασμό του γι’ αυτόν και το τραγούδι που τους παραχώρησε, με τίτλο «Permission to Dance».

Τρίτη βράδυ οι BTS έπαιξαν live το «Permission to Dance» στο «The Tonight Show» του Jimmy Fallon. Και μην ξεχνάμε πως το «Butter» παραμένει Νο1 για 7 συνεχόμενες εβδομάδες στο Hot 100 του Billboard.

Τα μέλη του K-pop γκρουπ έλαβαν σε ντέμο το κομμάτι που ο Ed Sheeran έγραψε μαζί με τον τραγουδιστή των Snow Patrol, Johnny McDaid, και δεν το σκέφτηκαν ούτε στιγμή πως θέλουν να το ηχογραφήσουν και να το τραγουδήσουν (στα αγγλικά!).

«Ο Ed μας έστειλε αυτό το απίστευτα καλό τραγούδι και μόλις το ακούσαμε δεν μπορούσαμε να του αντισταθούμε», αποκάλυψε ο J-Hope των BTS, συμφωνώντας ότι ταιριάζει στο στυλ τους. Στο ντέμο φυσικά και τραγουδούσε ο Ed Sheeran. Το ωραίο θα ήταν οι BTS να ηχογραφούσαν μαζί του το τραγούδι: «Θα το ακούγαμε κάθε μέρα αν συνέβαινε αυτό!», δήλωσαν.

Διαβάστε επίσης: