Από EW Staff
26 Μαΐου, 2021 @ 12:57

Ο Ozzy Osbourne, θυμάται το ιδρυτικό μέλος των Motörhead, Lemmy Kilmister,  που απεβίωσε τον Δεκέμβριο του 2015 από καρκίνο, με τις καλύτερες αναμνήσεις, αφού οι δύο τους συνεργάστηκαν πολλές φορές κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Ο 72χρονος τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξή του στο BBC δήλωσε:

«Ο θεός του ροκ για μένα είναι ο Lemmy Kilmister. Ο Lemmy ήταν ένας τύπος που σε έστηνε στον τοίχο κάθε φορά και σου έλεγε στα μούτα ότι αυτό είναι χάλια ή αυτό μου αρέσει. Είμαι καλός στο να αρχίζω να γράφω στίχους, αλλά δεν μπορώ να τους τελειώσω. Και εκείνος, έγραψε τους στίχους για αρκετά τραγούδια μου- το “‘Mama, I’m Coming Home”. Κάποτε του έδωσα μια κασέτα και κρατούσα ένα βιβλίο για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Δεν το είχα διαβάσει και του λέω: «Πες μου τι πιστεύεις. Και έχω γράψει κάτι στίχους – όποτε μπορείς…» Σκέφτομαι, θα μου πει σε καμία εβδομάδα. Και ο Lemmy μου απάντησε, «Έλα πίσω σε τέσσερις ώρες». Όταν επέστρεψα και διάβασα τι έγραψε ήταν υπέροχο. Μόνο που τελικά δεν είχε γράψει μόνο ένα τραγούδι, αλλά τρία, αλλά μου είπε ότι τελικά το βιβλίο που του είχα δώσει ήταν μ***».

Ο Osbourne συνέχισε να μιλάει για τον αγαπημένο του Lemmy, λέγοντας:

«Διάβαζε και γρήγορα! Μπορούσε να διαβάσει πολύ γρήγορα. Ήταν καταπληκτικός! Βλέπεις ανθρώπους σαν τον Lemmy και σκέφτεσαι, «Α, μπορεί και να είναι άξεστος, αλλά ήταν πολύ μορφωμένος».

Lemmy Kilmister

Διαβάστε επίσης: