Από EW Staff
23 Ιουλίου, 2021 @ 19:22
HOLLYWOOD, CA - APRIL 25: Comedian Kevin Hart performs on stage during the Second Annual Hilarity For Charity benefiting The Alzheimer's Association at the Avalon on April 25, 2013 in Hollywood, California. (Photo by Chelsea Lauren/Getty Images for Hilarity for Charity)

Ο Kevin Hart έχει κάνει πολλά πράγματα για χάρη της ψυχαγωγίας στο Hollywood, όμως υπάρχει ένα πράγμα, που δεν θα έκανε ποτέ.

Παρά το γεγονός ότι έχει παρουσιάσει το Red Table Talk με τον Will Smith, έχει κάνει ραδιοφωνικές εκπομπές, έχει αποκαλύψει τον αριθμό τηλεφώνου του Nick Cannon σε Billboard στο Hollywood, διστάζει σε ένα μόνο πράγμα… στο να ταξιδέψει στο διάστημα!

“Μου προσφέρθηκε μία θέση να ταξιδέψω στο διάστημα και να καταγράψω την εμπειρία μου ως διασημότητα”, ανέφερε ο κωμικός στο SiriusXM, χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιος του έκανε την πρόταση.

Όπως εξήγησε, του έκαναν πρόταση να ταξιδέψει για 30-45 ημέρες, όμως το ντοκιμαντέρ που θα κατέγραφε θα διαρκούσε το πολύ, 1,5 ώρα. Όπως είναι φυσικό, ως πατέρας τεσσάρων παιδιών, απέρριψε την πρόταση αμέσως, χωρίς να σκεφτεί καν τη χρηματική αμοιβή.

“Ξέρετε τι τους είπα; Τους ρώτησα πόσα είναι τα άτομα, πόσοι τα καταφέρνουν και πόσοι όχι. Όταν είδα πόσο κοντά είναι αυτά τα νούμερα, αρνήθηκα χωρίς δεύτερη σκέψη”, αποκάλυψε.

“Είμαι σε άλλη φάση της ζωής μου. Αν ήμουν 60 με 65 χρονών και τα παιδιά μου είχαν φτάσει σε μία μεγαλύτερη ηλικία, και ξέρετε, είχα δει τα λουλούδια μου να ανθίζουν και είχα ζήσει τη ζωή μου, μπορεί και να το σκεφτόμουν. Τώρα όμως, που έχω αυτά τα μικρούλια, μπα… δεν θα τα έβαζα με το διάστημα”, είπε κλείνοντας την συνέντευξή του ο Hart.

Διαβάστε επίσης: