Από EW Staff
29 Μαρτίου, 2023 @ 20:17
image

Έχουν περάσει περισσότερα από 15 χρόνια από τότε που ο Nick Fury εμφανίστηκε για πρώτη φορά στους τίτλους τέλους του Iron Man, προσκαλώντας τον Tony Stark να συμμετάσχει στην Avengers Initiative. Σε αυτό το διάστημα, το MCU έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα franchise στην ιστορία της ποπ κουλτούρας — και δεν δείχνει καθόλου σημάδια κούρασης.

Αφού ολοκλήρωσε το Infinity Saga με το ρεκόρ Avengers: Endgame, η Marvel ξεκίνησε το επόμενο κεφάλαιο της το 2021, εγκαινιάζοντας το “Multiverse Saga”. Με το Phase 4, το στούντιο παρουσίασε ένα νέο πάνθεον ηρώων και κακών, συμπεριλαμβανομένων των Shang-Chi Αnd the Legend of the Ten Rings, Eternals και Black Panther: Wakanda Forever.

Σηματοδότησε επίσης μια νέα εποχή για την τηλεόραση της Marvel, καθώς η Disney+ ξεκίνησε νέες εκπομπές όπως το Loki, το WandaVision και το Ms. Marvel.

image 1

O Chris Pratt ως Peter Quill/Star-Lord, ο Dave Bautista ως Drax, στον Rocket (δανίζει την φωνή του ο Bradley Cooper),
η Zoe Saldana ως Gamora, ο Groot (φωνή του Vin Diesel). Το επερχόμενο
Guardians of the Galaxy Vol.3 έρχεται στα σινεμά στις 5 Μαίου!
Photo courtesy of Marvel Studios. © 2023 MARVEL.

Τώρα, η Marvel κοιτάζει το μέλλον και το στούντιο έχει δεκάδες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στα σκαριά. Ορισμένα έργα επικεντρώνονται σε γνώριμα πρόσωπα, όπως το Captain America του Anthony Mackie, το Captain Marvel της Brie Larson και το Daredevil του Charlie Cox. Νέα πρότζεκτ θα παρουσιάσουν εντελώς νέους ήρωες – όπως η πολυαναμενόμενη ταινία Fantastic Four.

Δεν θα συνδέονται όλα τα έργα μεταξύ τους αλλά μεγάλο μέρος της Φάσης 5 και 6 θα δημιουργήσει τη σκηνή για το Avengers: The Kang Dynasty του 2025 και το Avengers: Secret Wars του 2026.

IMG 1803

Deadpool 3…Έρχεται στη μεγάλη οθόνη στις 8 Νοεμβρίου με πρωταγωνιστή τον Ryan Raynolds.

Η Marvel παραμένει εσωστρεφής σχετικά με τις λεπτομέρειες αλλά ο πρόεδρος του στούντιο Kevin Feige έχει δρομολογήσει μια κορυφαία αναμέτρηση μεταξύ των Avengers και του Kang the Conqueror, του κακού ταξιδιώτη του χρόνου που υποδύεται ο Jonathan Majors.

Το EW αναλύει κάθε επερχόμενη ταινία και τηλεοπτική εκπομπή της Marvel, από τις πληροφορίες του cast μέχρι τις ημερομηνίες κυκλοφορίας.

IMG 1801

Daredevil: Born Again…στην πλατφόρμα Disney+ μέσα στο 2024!

IMG 1800

Αgatha:Coven of Chaos έρχεται στην πλατφόρμα Disney+ με πρωταγωνίστρια την Kathryn Hahn (2023-2024)

IMG 1798

What If? season 2 έρχεται μέσα στο 2023 στο Disney+

IMG 1802

Ο Falcon/Sam Wilson (τον υποδύεται ο Anthony Mackie) στο THE FALCON AND THE WINTER SOLDIER αποκλειστικά στην Disney+
Photo courtesy of Marvel Studios. ©Marvel Studios 2021. All Rights Reserved.

IMG 1795

H Sylvie (Sophia Di Martino) & o Loki (Tom Hiddleston) στην σειρά της Marvel Studios’ LOKI αποκλειστικά στο Disney+
Photo courtesy of Marvel Studios. ©Marvel Studios 2021. All Rights Reserved.

Διαβάστε επίσης: