Παρά το γεγονός ότι η 22χρονη Cox έχει αναλάβει αρκετούς ρόλους για την ηλικία της, η ίδια θεωρεί το ρόλο της ως Kacy Duke στο "Inventing Anna" κάτι εντελώς διαφορετικό από οτιδήποτε έχει κάνει ποτέ.

Από EW Staff
11 Φεβρουαρίου, 2022 @ 15:19
LaverneCox

“Είναι ο πρώτος ρόλος που έπαιξα όπου έπρεπε να μοιάζω με personal trainer, όπου έπρεπε να δείχνω ότι είμαι σε φόρμα και ότι γυμνάζομαι”, λέει η Laverne Cox γελώντας για τον νέο της ρόλο στη σειρά του Netflix Inventing Anna.

“Έπρεπε επίσης να κάνω μια σκηνή σεξ, κάτι που δεν είχα κάνει ποτέ στο παρελθόν. Αλλά η Kacy είναι μια πολύ σέξι γυναίκα, όπως και εγώ. Έτσι, το να αξιοποιήσω αυτό το κομμάτι του εαυτού μου για τον χαρακτήρα ήταν πολύ διασκεδαστικό”.

Η Kacy στην οποία αναφέρεται η Cox είναι η Kacy Duke, μια γυμνάστρια που έγινε life coach για πελάτες υψηλών προδιαγραφών και διασημότητες όπως η Dakota Johnson, ο Lenny Kravitz και η Julianne Moore. Την άνοιξη του 2017, η Duke προσλήφθηκε επίσης – με το ποσό των 4.500 δολαρίων σε μετρητά για ένα πακέτο συνεδριών – από την Anna Delvey, τη διαβόητη απατεώνισσα της οποίας η εξαπάτηση τραπεζιτών, ξενοδοχείων και της ελίτ της Νέας Υόρκης είναι το θέμα της σειράς Inventing Anna.

LaverneCox1
Inventing Anna, Netflix

Η Duke ακολούθησε τη Delvey σε ένα ταξίδι στο Μαρόκο, το οποίο οδήγησε σε χρεώσεις ξενοδοχείων αξίας 62.000 δολαρίων που η Delvey ως γνωστόν χρέωσε στις πιστωτικές κάρτες της φίλης Rachel DeLoache Williams.

LaverneCox2
Inventing Anna, Netflix

Αλλά επειδή η σχέση της Delvey και της Duke ξεκίνησε ως επαγγελματική συναλλαγή, αναφέρει η Cox, ίσως η Kacy να μην μπλέχτηκε τόσο προσωπικά στο μπέρδεμα.

Ποια είναι η Laverne Cox

H Laverne Cox (γεννημένη στις 29 Μαΐου 1972) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και υπέρμαχος των ΛΟΑΤKI. Έγινε γνωστή με το ρόλο της ως Sophia Burset στη σειρά του Netflix Orange Is the New Black, και έγινε το πρώτο διεμφυλικό άτομο που προτάθηκε για βραβείο Primetime Emmy σε οποιαδήποτε κατηγορία υποκριτικής και το πρώτο που προτάθηκε για βραβείο Emmy. Το 2015, κέρδισε βραβείο Daytime Emmy στην κατηγορία Outstanding Special Class Special ως εκτελεστική παραγωγός για το Laverne Cox Presents: The T Word. Το 2017, υποδύθηκε την Cameron Wirth στο Doubt του CBS.

Η “πραγματική” Kacy Duke

KacyDuke

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: