Σε σκηνοθεσία της Wanuri Kahiu (Rafiki) από ένα σενάριο της April Prosser.

Από EW Staff
12 Μαρτίου, 2021 @ 13:15

To δίκτυο Netflix ανακοίνωσε σε σημερινό δελτίο τύπου ότι η ηθοποιός Lili Reinhart (Riverdale, Hustlers, Chemical Hearts) θα είναι η πρωταγωνίστρια της νέας πρωτότυπης ταινίας του δικτύου με τίτλο “Plus/Minus”.

Σε σκηνοθεσία της Wanuri Kahiu (Rafiki) από ένα σενάριο της April Prosser, η ιστορία του φιλμ επικεντρώνεται σε μια κοπέλα με το όνομα Ναταλί, της οποίας η ζωή την παραμονή της αποφοίτησής της από το κολέγιο, ακολουθεί δύο χωριστές, παράλληλες πραγματικότητες. Στη μία, μαθαίνει ότι είναι έγκυος και καλείται να βιώσει τη μητρότητα ως νεαρή κοπέλα στη γενέτειρά της στο Τέξας. Στην άλλη, μετακομίζει στο Λος Άντζελες για να κυνηγήσει τα όνειρά της. Και στα δύο ταξίδια της, η εικοσάχρονη Νάταλι βιώνει καθοριστικούς έρωτες, ολέθριους χωρισμούς και ανακαλύπτει τον εαυτό της από την αρχή.

Σε μια πρώτη ανάγνωση, η υπόθεση μπορεί να μην εντυπωσιάζει, εννοείται όμως πως θα δώσουμε την ευκαιρία, αφού ουδείς γνωρίζει πού το πάει το Netflix και ποια μηνύματα θέλει να περάσει. 

Καμία άλλη πληροφορία δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή αναφορικά με το υπόλοιπο καστ και την ημερομηνία πρεμιέρας του Plus/Minus.

Διαβάστε επίσης: