Η πρώτη ανάγνωση της νέας οικογενειακής κωμικής σειράς του Alpha.

Από EW Staff
05 Ιουλίου, 2021 @ 20:34

Σε ένα ζεστό και φιλικό κλίμα, έγινε πριν μερικές ημέρες η πρώτη συνάντηση των ηθοποιών της νέας οικογενειακής κωμικής σειράς του Alpha, η οποία βασίζεται στην κολομβιανή τηλενοβέλα του 2014 με τίτλο “La suegra” και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο.

Παλιοί γνώριμοι συναντήθηκαν, νέοι γνωρίστηκαν και σιγά σιγά έγιναν μια μεγάλη παρέα. Ανάμεσα σε πειράγματα, γέλια και υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη της σειράς, Πιέρρου Ανδρακάκου, έγινε η πρώτη ανάγνωση του σεναρίου.

Στην υπόθεση της νέας ελληνικής σειράς, ο τίτλος της οποίας δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί από τον σταθμό, η Ρωξάνη Ταβουλαρέα, μια γυναίκα στα πενήντα της χρόνια, καλείται να κάνει… επανεκκίνηση στη ζωή της. Τρία παιδιά, δυο νύφες και ένας γαμπρός θα την δυσκολέψουν αρκετά. Ένας ερωτοχτυπημένος ανταγωνιστής, ο περίφημος Θωμάς Παπαπέτρου θα βρεθεί και πάλι στο δρόμο της. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Έλλη, η κολλητή της φίλη είναι πλέον ζευγάρι με τον παλιό της έρωτα, τον Δημήτρη. Πόσα πια ν’ αντέξει κανείς;

Το σενάριο υπογράφουν η Γωγώ Φώτου και ομάδα σεναριογράφων. Ο Πιέρρος Ανδρακάκος είναι ο επικεφαλής της σκηνοθετικής ομάδας.

Πρωταγωνιστούν οι: Παναγιώτα Βλαντή, Μάριος Αθανασίου, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Δήμητρα Σιγάλα, Φωτεινή Ντεμίρη, Παρθένα Χοροζίδου, Άννα Μενενάκου, Δημήτρης Παπαδάτος, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Μελίνα Βαμπούλα, Αναστάσης Κολοβός, Αντώνης Γιαννακός, Βασίλης Γιακουμάρος, Ελευθερία Πάλλα, Μελίνα Πολυζώνη, Αλέξανδρος Πχιεχόβιακ, Τζίνα Ράπτη, Μαρθίλια Σβάρνα και στο ρόλο της Ελευθερίας Ταβουλαρέα η Βίλμα Τσακίρη.

Η παραγωγή ανήκει στην Tanweer Productions και σύντομα θα σας μεταφέρουμε περισσότερες σχετικές πληροφορίες.

Διαβάστε επίσης: