Στα 76 του χρόνια.

Από EW Staff
25 Αυγούστου, 2021 @ 22:26

Ο ηθοποιός Michael Nader, γνωστός για τον ρόλο του Dex Dexter στην τηλεοπτική σειρά “Δυναστεία”, αλλά κι ως Dimitri Marick στο “All My Children”, πέθανε τη Δευτέρα σε ηλικία 76 ετών.

“Με βαριά καρδιά, μοιράζομαι τα νέα για τον θάνατο του αγαπημένου μου, Michael”, δήλωσε η σύζυγος του Nader, Jodi Lister, σε δήλωσή της στο MichaelFairmanTV.com. «Περάσαμε 18 υπέροχα χρόνια μαζί με τα πολλά σκυλιά που υιοθετήσαμε. Πρόσφατα, ο Michael ήταν τόσο ενθουσιασμένος που επανασυνδέθηκε με τους φίλους του από το καστ της Δυναστείας κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής εκδήλωσης, για να βοηθήσει στη συγκέντρωση χρημάτων για την έρευνα Long-Covid. Ήταν ένας όμορφος και συναρπαστικός άνθρωπος με πολλά ταλέντα και ικανότητες. Θα μου λείψει για πάντα”.

Ο ηθοποιός πέθανε στο σπίτι του στη Βόρεια Καλιφόρνια, με τη γυναίκα και τον σκύλο τους Storm, στο πλευρό του. Όπως αναφέρεται, η αιτία θανάτου του ήταν μια μη θεραπεύσιμη μορφή καρκίνου.

Ο Nader μπήκε στο καστ του Dynasty το 1983. Ο χαρακτήρας του είχε μια αξέχαστη ερωτική σχέση με την Alexis Carrington (την οποία έπαιξε η Joan Collins) και παρέμεινε μέχρι το φινάλε της σειράς, το 1989.

Το 1991 συμμετείχε στο βασικό καστ του All My Children, ενώ η υπόλοιπη καριέρα του περιείχε συμμετοχές στα Cold Case, Law & Order: SVU, Magnum, P.I. και Gidget.

Διαβάστε επίσης: