Ο ηθοποιός πέθανε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας.

Από EW Staff
02 Αυγούστου, 2021 @ 14:10

Ο ηθοποιός Jay Pickett έφυγε από τη ζωή στα 60 χρόνια του, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας νέας ταινίας στην οποία δούλευε, με τίτλο “Treasure Valley“.

O παραγωγός του φιλμ, Jim Heffel, μοιράστηκε τα τραγικά νέα στο Facebook, εξηγώντας ότι ο Pickett πέθανε λίγο πριν μια σκηνή. Ο Ηeffel ανέφερε ότι ο ηθοποιός πέθανε καθισμένος πάνω σε ένα άλογο, με τον τρόπο ενός αληθινού καουμπόι.

Η επίσημη αιτία θανάτου δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, αλλά ήταν ξαφνικό, όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες .

Ένας άλλος ηθοποιός από την ταινία, ο Travis Mills, εικάζει πως ήταν κάποιο είδος καρδιακής προσβολής, ενώ σημείωσε, ότι όλοι ανεξαιρέτως στο σετ, προσπαθούσαν σκληρά να τον κρατήσουν ζωντανό, χαρακτηρίζοντας το συμβάν ως μια συγκλονιστική τραγωδία.

Κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας καριέρας του, ο Pickett είχε κάποιες συμμετοχές στον κινηματογράφο, αλλά η φήμη του άρχισε να εκτοξεύεται με την τηλεοπτική του δουλειά τη δεκαετία του ’90, στο “Days of Our Lives”, στο οποίο υποδύθηκε τον Dr. Chip Lakin.

Ακολούθησαν ρόλοι σε επιτυχημένες σαπουνόπερες, ενώ έπαιξε σε περισσότερα από 700 επεισόδια του “Port Charles”, παίζοντας τον Frank Scanlon.

Μετά από αυτό, ο Pickett συνέχισε να πρωταγωνιστεί στο “General Hospital” για μερικά χρόνια και παράλληλα έπαιζε σε διάφορες σειρές, όπως τις “Dexter”, “Desperate Housewives”, “Hot Line”. “Saving Grace”, “NCIS” και “The Mentalist”.

Διαβάστε επίσης: