Αν όλα πάνε καλά, θα τη δούμε τον Ιούλιο.

Από EW Staff
23 Μαρτίου, 2021 @ 14:19

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει προκαλέσει την απόλυτη αναστάτωση σε όλους τους τομείς και η βιομηχανία του κινηματογράφου βάλλεται συνεχώς.

Η πολυαναμενόμενη ταινία “Peter Rabbit 2: The Runaway” (Πίτερ Ράμπιτ: Ο λαγός το έσκασε) αναβλήθηκε για έβδομη φορά και η επίσημη κυκλοφορία – εφόσον όλα πάνε καλά – έχει οριστεί για τις 2 Ιουλίου του 2021.

Στην υπόθεση του sequel, ο αξιαγάπητος κατεργάρης Peter Rabbit επιστρέφει δριμύτερος. Η Bea, ο Thomas και οι υπόλοιποι λαγοί έχουν φτιάξει μια μικρή οικογένεια, αλλά ο Peter είναι εκείνος που πάλι με τις σκανταλιές του, μοιάζει παράταιρος. Ο Peter ανακαλύπτει μακριά από τον κήπο έναν νέο κόσμο στον οποίοι οι σκανταλιές του επιτέλους εκτιμούνται, αλλά όταν η οικογένειά του ρισκάρει τα πάντα για να τον εντοπίσει, εκείνος θα πρέπει να επιλέξει τι πραγματικά θέλει στη ζωή του. 

Τη σκηνοθεσία του φιλμ αναλαμβάνει ο υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα Will Gluck (Annie) και οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι ανήκουν στους ηθοποιούς Domhnall Gleeson, Rose Byrne, James Corden, Margot Robbie, Elizabeth Debicki, Daisy Ridley, David Oyelowo και Damon Herriman.

Διαβάστε επίσης: