Η παραγωγή του φιλμ ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα.

Από EW Staff
18 Αυγούστου, 2021 @ 10:00

Όπως αναφέρει το Deadline, ο ηθοποιός του “The Haunting of Hill House” Henry Thomas και η Samantha Mathis (Billions), θα πρωταγωνιστήσουν στην επερχόμενη ταινία της Paramount, που θα αποτελεί το prequel του Pet Sematary. 

Το Pet Sematary βασίζεται στο μυθιστόρημα τρόμου του 1983 από τον Stephen King, το οποίο προσαρμόστηκε σε δύο ταινίες: μία το 1989 και άλλη το 2019. Στην υπόθεση του βιβλίου, όταν ο δόκτωρ Λούις Κριντ μετακομίζει με την οικογένειά του στην ήσυχη πόλη του Λάντλοου, στο Μέιν, το νέο ξεκίνημα φαντάζει υπέροχο. Ωστόσο, υπάρχει μια αδιόρατη απειλή… Τα φορτηγά που περνούν έξω από το σπίτι των Κριντ τρέχουν υπερβολικά, αν κρίνει κανείς από το πρόχειρο νεκροταφείο στο γειτονικό δάσος, όπου γενιές παιδιών έχουν θάψει τα αγαπημένα τους κατοικίδια. Έπειτα, τόσο οι κάτοικοι του Λάντλοου όσο και οι εφιάλτες του, προειδοποιούν τον Λούις να μην προχωρήσει πέρα από το μικρό νεκροταφείο. Εκεί υπάρχει ένας ακόμα τόπος ταφής, ο οποίος κρύβει μια αλήθεια που παγώνει το αίμα, πιο τρομακτική κι από τον ίδιο τον θάνατο. Και ο Λούις σύντομα θα ανακαλύψει ότι… μερικές φορές, καλύτερα να είσαι νεκρός!

Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες πληροφορίες για το υπόλοιπο καστ και την πλοκή του φιλμ, αυτό που γνωρίζουμε όμως είναι ότι η παραγωγή ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα.

Το σενάριο του prequel γράφτηκε από τη Lindsey Beer, που θα κάνει και το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στο φιλμ. 

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: