Η συμμετοχή του αριστουργηματικού Walken ανεβάζει από τώρα τον πήχη του φιλμ.

Από EW Staff
01 Απριλίου, 2021 @ 14:08

Με Christopher Walken ποτέ κανείς δεν έχασε κι η Saban Films κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της νέας δραματικής ταινίας “Percy”, η οποία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

Στο φιλμ πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ Christopher Walken και στο πλευρό του βρίσκονται οι ηθοποιοί Zach Braff και Christina Ricci. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Clark Johnson, ο οποίος αν και είναι περισσότερο γνωστός ως ηθοποιός, έχει σκηνοθετήσει με επιτυχία κάποια επεισόδια τηλεοπτικών σειρών όπως το “Luke Cage”, “City on a Hill” και “Your Honor”. 

Το “Percy” αφηγείται την αληθινή ιστορία ενός αγρότη σε μια μικρή πόλη που γίνεται στόχος μιας από τις μεγαλύτερες γεωργικές εταιρείες στον κόσμο, της Monsanto. Ο ισχυρισμός τους είναι ότι ο αγρότης χρησιμοποιεί σπόρους που αναπτύχθηκαν από την εταιρεία για τις καλλιέργειες του για πολλές δεκαετίες, συνεπώς τους χρωστάει και πολλά χρήματα. Ο αγρότης αντεπιτίθεται χάρη στη βοήθεια ενός νεαρού δικηγόρου και μιας ακτιβίστριας.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 30 Απριλίου σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες και μέσω video on demand.

Διαβάστε επίσης: