Η σινεφίλ νοσοκόμα πέρασε μια εβδομάδα βλέποντας μόνο τα αγριεμένα κύματα και ταινίες.

Από EW Staff
30 Ιανουαρίου, 2022 @ 07:58
Lisa Enroth OlaKjelbye 9208 1360x905 1

 Το 45ο Φεστιβάλ του Γκέτεμποργκ μόλις ξεκίνησε και φέτος συμμετάσχουν σε αυτό 200 ταινίες από 75 χώρες. Σε αυτό, θα βραβευτεί ο σκηνοθέτης Luca Guadagnino, ενώ η Alicia Vikander θα εγκαινιάσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους νέους της πόλης.

Σημαντικά, αλλά τίποτα αξιοπερίεργο, τουλάχιστον όσο στο περσινό 44ο φεστιβάλ που για να αντιμετωπίσει τα lockdowns λόγω πανδημίας δημιούργησε το πρότζεκτ The Isolated Cinema, το οποίο αντικατέστησε τα πάρτυ και τις sold-out προβολές και παρουσίασε σε μια μικρή “κινηματογραφική αίθουσα ” για ένα μόνο άτομο όλες τις ταινίες του φεστιβάλ.

Στο Isolated Cinema αναζητείτο ένας σκληροπυρηνικός σινεφίλ για να μεταφερθεί με πλοίο και να μείνει για 7 ημέρες στο νησάκι Pater Noster, ανατολικά της Βόρειας Θάλασσας, εκεί όπου βρίσκεται μόνο ένας φάρος, μόνο με τρόφιμα, νερό και τις ταινίες, χωρίς κινητό, βιβλία ή πρόσβαση στο ίντερνετ.

Ανάμεσα σε 12.000 αιτούντες από 45 χώρες, επιλέχθηκε τελικά η Σουηδέζα Lisa Enroth, νοσοκόμα στα επείγοντα, η οποία κατέγραψε σε βίντεο την εμπειρία της, μέρα με τη μέρα. Δείτε το ημερολόγιό της εδώ:

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: