Ο Τοmmy Shelby είναι έτοιμος για δράση.

Από EW Staff
03 Ιανουαρίου, 2022 @ 14:50
peaky blinders series 6 title 27th jan glamour sf

Το BBC κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ για την έκτη και τελευταία σεζόν του Peaky Blinders, στο οποίο διαφαίνεται το ξέσπασμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Cillian Murphy επανέρχεται στον ρόλο του ως Thomas “Tommy” Shelby, μέλος της ισχυρής δυναστείας του εγκλήματος Shelby που δρα στην Αγγλία της δεκαετίας του 1920 μετά την οικονομική αναταραχή του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Όμως, ο παρασημοφορημένος ήρωας πολέμου έχει μεγαλύτερες φιλοδοξίες από το να διοικεί τους δρόμους του Μπέρμιγχαμ — και η σύγκρουση κορυφώνεται στην τελευταία σεζόν.

Οι Anya Taylor-Joy, Tom Hardy, Paul Anderson, Finn Cole και Sophie Rundle θα επιστρέψουν για την τελευταία σεζόν. Σημειωτέον, το νέο τρέιλερ δεν έθιξε τη μοίρα της αείμνηστης Helen McCrory, η οποία υποδύθηκε τη θεία Polly στη βρετανική σειρά περιόδου. Η McCrory πέθανε τον Απρίλιο μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Το BBC ανακοίνωσε νωρίτερα φέτος ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί με την έκτη σεζόν της. Σε μια δήλωση, ο δημιουργός της σειράς Steven Knight πρόσθεσε ότι «η ιστορία θα συνεχιστεί σε άλλη μορφή», δηλαδή με ταινία. Ο Knight επιβεβαίωσε στο Variety τον Οκτώβριο ότι η ταινία Peaky Blinders θα ξεκινήσει την παραγωγή το 2023.

«Θα γράψω την ταινία που θα διαδραματιστεί και θα γυρίσει στο Μπέρμιγχαμ», είπε. «Και αυτό θα είναι πιθανώς το τέλος του δρόμου για τους Peaky Blinders όπως τον ξέρουμε». Ενώ η σεζόν 6 θα σηματοδοτήσει το τέλος της ίδιας της σειράς, ο Knight άφησε υπόνοιες για την πιθανότητα νέων σειρών που σχετίζονται με το σύμπαν των Peaky Blinders.

Δείτε το τρέιλερ για την έκτη και τελευταία σεζόν του Peaky Blinders παραπάνω. Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά αναμένεται μέσα στο 2022.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: