Ο επί 25 χρόνια μάνατζερ της τραγουδίστριας, έστειλε μια επιστολή στον πατέρα της, όπου δήλωνε την πρόθεσή του να παραιτηθεί.

Από EW Staff
06 Ιουλίου, 2021 @ 00:25
LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 07: Britney Spears and Larry Rudolph in the audience at the 2008 MTV Video Music Awards at Paramount Pictures Studios on September 7, 2008 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Mazur/WireImage)

Ο Larry Rudolph, ο οποίος υπήρξε ο μάνατζερ της Britney Spears τα τελευταία 25 χρόνια, παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του, με μία επιστολή προς τον πατέρα της τραγουδίστριας, Jamie Spears.

“Έχουν περάσει πάνω από 2 1/2 χρόνια από τότε που η Britney και εγώ επικοινωνήσαμε τελευταία φορά, όπου με πληροφόρησε ότι ήθελε να κάνει ένα αόριστο διάλειμμα εργασίας. Νωρίτερα σήμερα, συνειδητοποίησα ότι η Britney είχε εκφράσει την πρόθεσή της να συνταξιοδοτηθεί επισήμως. Αρχικά προσλήφθηκα μετά από αίτημα της Britney, για να τη βοηθήσω στην καριέρα της. Και ως μάνατζερ της, πιστεύω ότι είναι προς το συμφέρον της Britney να παραιτηθώ από την ομάδα της, καθώς δεν χρειάζονται πλέον οι επαγγελματικές υπηρεσίες μου. Παρακαλώ όπως αποδεχτείτε αυτή την επιστολή ως επίσημη παραίτησή μου”, έγραψε ο Rudolph.  

Η Spears δεν έχει καταστήσει σαφές εάν θα επέστρεφε στη μουσική ή όχι. Όταν μίλησε στο δικαστήριο για πρώτη φορά τον Ιούνιο σχετικά με τη 13χρονη νομική επιμέλεια που έχει αναλάβει ο πατέρας της τραγουδίστριας,  επέκρινε τη διαχειριστική την ομάδα της, όταν ανέφερε πως, το 2018, «αναγκάστηκε» να κάνει μια περιοδεία υπό την απειλή νομικών. Δήλωσε επίσης πως πιέστηκε να αντέξει ένα εξαντλητικό πρόγραμμα εργασίας επτά ημερών την εβδομάδα που παρομοίαζε με “σεξουαλική διακίνηση”.

Το 2019, πριν από το σόου «Domination Las Vegas», η Spears ανακοίνωσε ένα «αόριστο εργασιακό διάλειμμα» μέσω γραπτής δήλωσης που δημοσιεύτηκε στο Instagram της, μετά από μία νοσηλεία του πατέρα της. 

«Όταν ξεκίνησα αυτή την περιοδεία, έπρεπε να πραγματοποιηθεί μια νέα παράσταση στο Λας Βέγκας», είπε. “Άρχισα να κάνω πρόβες νωρίς, αλλά ήταν δύσκολο γιατί το έκανα για τέσσερα χρόνια και χρειαζόμουν ένα διάλειμμα. Αλλά όχι, μου είπαν ότι αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα και έτσι θα πάει.”

Η Spears σημείωσε επίσης πώς της επιτράπηκε να απορρίψει το σόου του Βέγκας, αλλά στη συνέχεια ισχυρίστηκε πως όταν το έκανε, κατηγορήθηκε πώς δεν «συνεργάστηκε σε πρόβες» και δεν έπαιρνε τα φάρμακα της, πράγματα τα οποία σύμφωνα με την ίδια, ήταν ψέματα.

«Θέλω απλώς τη ζωή μου πίσω», δήλωσε η Spears στη δήλωση του δικαστηρίου της για την κηδεμονία από τον πατέρα της. “Έχουν περάσει 13 χρόνια και είναι αρκετά”.

Διαβάστε επίσης: