Το έργο του Αργύρη Πανταζάρα, βασισμένο στο αριστούργημα του Σαίξπηρ, συνεχίζει για λίγες ακόμη παραστάσεις.

Από EW Staff
16 Νοεμβρίου, 2021 @ 13:34

Το This is not Romeo & Juliet, το έργο του Αργύρη Πανταζάρα, ήταν από τα θεατρικά έργα που είχαμε την τύχη να απολαύσουμε διαδικτυακά on demand, κατά τη διάρκεια του lockdown. Με συμπρωταγωνίστρια του την Έλλη Τρίγγου τότε, είχαν σημειώσει τεράστια επιτυχία, με είσπραξη άνω των 10.000 εισιτηρίων. Ήταν η πρώτη παράσταση που είχα παρακολουθήσει μέσω streaming και ομολογώ πως το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. ‘Ηταν σαν να κάθομαι στην πρώτη θέση μπροστά στη σκηνή. Σε στιγμές, ίσως ανέβηκα και στάθηκα μπροστά τους, δίπλα τους.

Φέτος ωστόσο, το έργο συνεχίζεται εκεί που πραγματικά ανήκει • στο θεατρικό σανίδι του Θεάτρου Πορεία. Με την ίδια επιτυχία αλλά και με κάποιες αλλαγές, αφού συμπρωταγωνίστρια του αυτή τη φορά είναι η Σίσσυ Τουμάση. Οι δύο ηθοποιοί, επιδίδονται σε ένα αέναο παιχνίδι ρόλων που γοητεύει και θολώνει τα όρια μεταξύ καθημερινού βίου και μύθου.

Λίγα λόγια για το έργο

Δύο αιώνιοι έφηβοι υπό την επήρεια του έρωτα εισβάλλουν στο θέατρο. Ονειρεύονται, ερωτεύονται, δραπετεύουν από τη ζωή, και συνομιλούν με τον θάνατο. Έχουν για φυλαχτό το ultimate love story του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, ωστόσο φέρουν το βάρος όλων των καταδικασμένων ζευγαριών του Σαίξπηρ.

Αρνούνται να ερωτευτούν, αρνούνται ενσαρκώσουν, αρνούνται να πεθάνουν… μέχρι να πάρει τέλος η αδικία στον κόσμο. 

Δυο πρωταγωνιστές χωρίς τα δικά τους λόγια.  Δυο πρωταγωνιστές χωρίς το δικό τους έργο.

Μια παράσταση τολμηρή, αφιλτράριστη, χωρίς ταμπού.

Όσοι δεν έτυχε ή δεν έχετε καταφέρει να βρεθείτε στο Θέατρο Πορεία , μην χάνετε χρόνο. Ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα ερωτοτροπούν επί σκηνής για λίγες ακόμα παραστάσεις.

Κλείστε τη θέση σας στο viva.gr

Σύλληψη – Σκηνοθεσία: Αργύρης Πανταζάρας 

Ερμηνεύουν οι Αργύρης Πανταζάρας και Σίσσυ Τουμάση

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: