Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διάπλαση.

Από EW Staff
25 Οκτωβρίου, 2021 @ 11:00

Μια αναπάντεχα τρελή μαύρη κωμωδία, που θα ενθουσιάσει του λάτρεις του είδους!
Μια κηδεία. Ένα φέρετρο. Δύο πτώματα, το ένα από τα οποία δεν έχει καμιά δουλειά να βρίσκεται εκεί. Όταν όμως το φέρετρο ανοίγει, από ένα μικρό ατύχημα, τρεις από τους παρευρισκόμενους συνειδητοποιούν με φρίκη ότι το δεύτερο πτώμα όντως δε βρίσκεται εκεί Κι έτσι αρχίζει η περιπέτεια για τις τρεις κολλητές φίλες, την Άννα (ιδιοκτήτρια γραφείου τελετών, σοβαρή και πάντα με κάποιο σχέδιο στο μυαλό της), τη Φλώρα (τακτικογρουσούζα νοικοκυρά και καταπληκτική μαγείρισσα) και τη Λέτα (αεροσυνοδό, με φλογερό ταπεραμέντο και διαβολική γκαντεμιά).

Προσπαθώντας ν’ ανακαλύψουν τι ακριβώς συνέβη στον εξαφανισμένο μακαρίτη (αλλά και να καλύψουν το δικό τους ρόλο στο θάνατό του), θα μπλεχτούν σ’ ένα γαϊτανάκι από ψέματα, εξαπατήσεις και παρανομίες, συμπαρασύροντας και τους γύρω τους, υπό το άγρυπνο βλέμμα του επιθεωρητή Μπεκάτσα, αυτού του δαιμόνιου ντετέκτιβ της Ελληνικής Αστυνομίας. Θα καταφέρουν, τελικά, να βρουν την άκρη, σώζοντας στο μεταξύ και τη φιλία τους;

Όπως καταλαβαίνετε, μιλάμε για μια αλλοπρόσαλλη μαύρη κωμωδία με θεαματικές ανατροπές, μια ιστορία εγκλημάτων και έρωτα, από την Κλαίρη Καμπάνη που εργάζεται, εδώ και 19 χρόνια, ως γραφίστρια. Οι μικρές της ιστορίες έχουν κατά καιρούς φιλοξενηθεί “Στο Λάκκο” (stolakko.wordpress.com), ενώ από τις Εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορούν το παιδικό βιβλίο “Γίνομαι Συγγραφέας”, τα παιδικά παραμύθια “Ο Δράκος Μπολ και ο Βοσκός Γεώργιος”, “Ο Τίκι Μπουμ και ο Πειρατής Τακ και Χονιαχάκα”, “Ο Μικρός Λύκος” και η παιδική σειρά βιβλίων “Χρονοµπερδέµατα: Άλεξ και Πίκλας”. Επίσης, έχει συμμετάσχει στο συλλογικό έργο διηγημάτων “Μythιστορίες” (Mystis, 2016).

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: